Feb 15, 2012

Bow Chicka Wow Wow


Blouse: Zizzi
Pants: Zay
Wedges: Føtex (local shop)
Bow: satin ribbon from Christmas
Earrings: street vendor in Milan
Ring: H&M 


Dette var mit outfit i mandags, hvor jeg var på arbejde. Min chef var så sød at knipse et par billeder af mig inden hun gik, men det var sgu svært at finde det rette lys i butikken. Og så kom der også lige et par kunder midt i det hele - gad vide, hvad de mon tænkte? Haha. Synes nogle gange stadig at det er underligt at bede mine venner om at tage billeder af mig og at posere. Men I skal ikke snydes for outfits, så jeg strammer mig an! Blusen er faktisk en lang tunika, som jeg havde rullet lidt op og tilsat sløjfen, som jeg synes giver en fed effekt, og er en god afløser for en halskæde engang imellem. Det er svært at se detaljerne på bukserne, men det er tre forskellige materialer: bomuld, rib og imiteret læder. Synes at de er ret cool! Jeg var i hvert fald selv svært tilfreds med dette outfit og følte mig godt tilpas og afslappet i det - perfekt til en mandag!

This was my outfit on Monday at work. My boss was nice enough to take some pictures before she left, but it was really hard finding the right light in the store. Also a couple of customers came in the middle of it all - I wonder what they were thinking! Haha. Sometimes I still find it a bit weird to ask my friends to take my picture, and also having to pose. But I won't let that stop me from snapping pics for you guys! The blouse is actually a long tunic that I just rolled and tied, and then I added the bow for a cool effect, and it's also a nice change from a necklace. It may be difficult to spot the details, but the pants are made of three different materials: cotton, rib and pleather. I think they're awesome! I myself was very pleased with this look and I felt comfortable and relaxed in it, too - perfect for a Monday!

6 comments:

 1. I like!

  Men du poster da vel ikke outfits uden mig, vel?! ;-) Du tror nok det er løgn, men jeg har et lignende oufit (i hvert fald farve og mønstermæssigt) liggende klar til posting én af dagene :-D

  -Karina

  ReplyDelete
 2. Hold nu op hvor er du lækker altså Rikke!

  Stine
  www.bigfashionideas.blogspot.com

  ReplyDelete