Feb 6, 2012

Cleaning out my closet

 Jacket: vintage (from grandma's closet)
Scarf: Pieces
Jeans: ZJ (Zizzi Jeans)
Boots: Creme Fraiche

I lørdags var jeg et smut forbi en arbejdskollega (og stort set nabo), hvor vi var et par piger der solgte lidt ud af vores skab. Desværre kom der ikke så mange mennesker, så jeg kom ikke af med alt mit tøj (jeg har jo frygtelig meget!). Da jeg gerne vil have penge til New York og Full Figured Fashion Week i juni, sætter jeg en del af tøjet på min salgsblog. Jeg håber at I vil kigge forbi og støtte op om den gode sag - det er virkelig fair priser, hvis jeg selv skal sige det! Der ligger tøj i størrelserne 44-54/56, så der burde være lidt til alle. Læg en besked derinde, hvis I er interessede!

I've cleaned out my closet, as I'm trying to save up for New York and Full Figured Fashion Week in June. That's why I sold some of my clothes this Saturday with a couple of my co-workers. Unfortunately there weren't that many people, so I still have a bunch of stuff left. Now I've put a lot on my sales blog, and I really hope you'll stop by and snatch a bargain. The prices are really fair, if I should say so myself, and you're supporting a good cause, too. There are sizes in the range of EU 44-54/56 (UK 16- 28), so there should be something for everyone. Simply leave a comment under the item you're interested in!


Some of the items on the sales blog, stop by for more!


5 comments:

 1. Du har da også bare så meget lækkert tøj! - Hvis ikke jeg lige havde været i københavn og ofret størstedelen af min SU på det havde jeg købt næsten alt du har lagt op(;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, øv, Line. Du må kigge forbi i næste måned! Jeg lægger løbende flere ting op! :)

   Delete
 2. Hi,Rikke,du siehst gut aus!!LG Elvi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Elvi, wie schön von dir zu hören. Du hast ja wohl gerade mit meiner Mutter gesprochen? Sonst kanntest du wohl kaum meinen Blog, haha. Aber danke schön! Ich hoffe bei euch geht's gut? LG

   Delete