Feb 25, 2012

I am my hair


Jeg har fået tilsendt disse to produkter fra billigvoks.dk, og jeg glæder mig rigtig meget til at prøve dem. Den kolde tid og de konstante temperaturskift slider hårdt på både hud og hår, så jeg er spændt på at se, om disse kan gøre mit garn lækkert igen. Goldwell Winter Care er både shampoo og bodyshampoo i én, og den skulle gøre håret mindre elektrisk og mere modstandsdygtigt. Schwarzkopfs BC Oil Miracle skulle eftersigende leve op til sit navn og være et ægte mirakelprodukt til tørre spidser og glansløst hår. I får et review af produkterne i næste uge! Hvordan holder I selv jeres hår blødt og levende i denne tid?

I've been sent these two products from the danish webshop billigvoks.dk, and I can't wait to try them. The cold weather and constant change in temperature messes with my skin and hair a lot, so I'm excited to see if these will help. Goldwell Winter Care is both a shampoo and bodyshampoo, and should help with strays and lifeless hair. Schwarzkopf's BC Oil Miracle is said to be just that; a miracle product, that works very well on dry ends and boosts a natural shine. I'll give a review of both products next week. How do you keep your hair healthy during winter?

8 comments:

 1. Glæder mig til at høre om det virker, jeg bruger altid biosilk, det er det eneste (indtil videre) der gør mig hår mindre statisk her i den kolde tid.Har brugt i mange år og er rigtig glad for den.

  Margit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er jeg slet ikke bekendt med, Margit. Men må lige undersøge sagen! Er også ret spændt på disse to produkter :-)

   Delete
 2. Jeg har købt sådan noget 'finishing serum' fra Phyto, som både skulle være godt til krøllet og glat hår til at samle spidser og virke som 'anti-frizz'. Indtil videre er jeg tilfreds men har dog først taget det i brug i denne uge.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det lyder spændende, Henriette. Lad mig endelig høre updates omkring det!

   Delete
 3. Jeg er hoppet på aussie-bølgen og det virker dejligt for mig! Mit hår er i hvert blevet mere lækkert at se på. Uden tvivl. Jeg bruger deres "miracle moist"-shampoo og skifter imellem "miracle moist"-balsam og "take the heat, 3 minute miracle"-kur. Det er lækkert!

  Og så er jeg for nylig begyndt at bruge L'oreals Mythic oil, som sikkert minder om den du har dér. Det er også bare dejligt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det lyder også lækkert, Malene! Har tidligere prøvet Aussie, som dufter himmelsk, men synes ikke at jeg oplevede den store forskel. Godt at du har fundet nogle ting der virker for dig :-)

   Delete
 4. Maroccanoil(køb det hos Nicehair.dk, de har virkeligt mange fede produkter til gode priser)samt Amazing Space's hår spa er det bedste der nogensinde er sket for mit hår!
  Find dem her,
  http://nicehair.dk/m/moroccanoil.html

  Amazing Space's hår spa er hvor du for dit hår skyllet med økologiske salte, mineral vand, olier, blomster & urter samt afspændende aromaterapi.
  http://www.amazing-space.dk/treatments_hair.php

  PRØV DET!

  Kærligst Ditte
  http://marilynscloset.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det lyder også som nogle virkelig lækre produkter og behandlinger. Kunne helt sikkert godt finde på at prøve det, hvis det ikke går så godt med disse to. Tak for anbefalingerne! :-)

   Delete