Feb 18, 2012

I can hear the wind whipping past my face as we dance the night away


Lace tunic: Zizzi
Longline top: Pieces
Shorts: Dorothy Perkins
Tights: Zizzi
Belt: from a pair of Zay pants
Headband: H&M
Necklace: Glitter
Ring: Glitter
Bangles: various
Boots: Evans


Efter næsten en hel uge med hold i ryggen, følte jeg mig endelig nogenlunde normal igen i går og tog derfor et smut hjem forbi en veninde. Vi så X-factor (der er godt nok mange gode i år!) og røg en tur på den lokale. Det var en skæg aften! Nu vil jeg tømme mit kælderrum - jeg er spændt på at se, hvad min ryg siger til det...! Hav en god weekend ;-)

After nearly a week with a bad back, I finally felt normal enough to step outside for a while yesterday. I went by a friend's, where we watched X-factor and then made a visit to the local pub. It was a fun night! Now I'm gonna empty my basement - we'll see what my back has to say about that...! Have a nice weekend x

3 comments: