Feb 13, 2012

I wish I was wearing... #2

Shirt and turban from New Look - dress,  necklace, shoes and Cambridge satchel from Asos - nailpolish from Essie 

Jeg drømmer mig væk til varmere himmelstrøg og glæder mig til lysere dage. Et outfit som dette kunne live op i det triste vintervejr. Jeg ville knappe skjorten op og bruge som en slags cardigan, og sorte nylonstrømpebukser ville også gå an, når nu det er så koldt. Hvor fedt er det ikke med alle de pangfarver der dukker op for tiden? Jeg er ret tæt på at investere i kjolen og skjorten... men jeg burde jo spare sammen til NY. Er I blevet fanget af neonfarverne endnu?

I'm dreaming of sun and warmer weather. An outfit like this would brighten up the grey winter in Denmark. I'd wear the shirt buttoned up as a kind of cardigan, and black tights would also be fine with it during these cold winter days. How hot are all the neon coloured items popping up everywhere at the moment? I'm so close to investing in the dress and shirt, but I really should save for NYC... Have you caught the fluoro bug yet?


4 comments:

 1. Jeg VIDSTE bare, at du ville kunne lide den gule kjole! :-) Så forkæl dig selv.... Selv om du burde spare op til NYC...:-) Vi skal nok komme afsted alligevel!...

  ReplyDelete
 2. Ej Skal miss cherry lipz også med til nyc? Hvor fedt i skal afsted, tror det bliver en kæmpe oplevelse :)

  Sjovt den skjorte havde jeg gemt på min computer men kunne ikke finde ud af hvor den var købt :)

  Men syntes ikke jeg kan finde den på deres hjemmeside? er det plusstr?

  ReplyDelete
 3. Jeps :) Det bliver vildt fedt! Ja, skjorten er fra deres Inspire-linje... er den udsolgt mon? :-O

  ReplyDelete
 4. Virkelig et fedt outfit. Jeg kunne hoppe i det hele:-)
  frkforsom

  ReplyDelete