Feb 9, 2012

I wish I was wearing...

Everything from Asos, except the necklace which is from Macy's.

Jeg ligger småsyg herhjemme, på trods af at de første timer på mit KA-tilvalg lå i dag, øv. I stedet drømmer jeg om dette outfit, inspireret af Trés Chic Clique og Lightning Heart. Der findes en matchende blazer til bukserne, men jeg tror at det ville være over-kill, for mit vedkommende. Jeg håber at sygdommen er noget der kan soves væk - jeg har nemlig en dejlig weekend i vente med første fredagsbar og julefrokost med arbejdet. Kryds fingre for mig og send god, helbredende karma min vej!

I'm a bit sick and stayed in today, despite having classes. Instead I'm dreaming of this outfit, inspired by Trés Chic Clique and Lightning Heart. There's a matching blazer for the trousers, but I think wearing them together would be over-kill - for me at least. I hope the sickness goes away over night. I have a great weekend planned, with the first bar of the semester at Uni and a belated Christmas Party with work. Keep your fingers crossed for me, and send healing carma my way!

3 comments:

 1. I've been lusting over those pants for a while now. And I hope you feel better!

  ReplyDelete
 2. I have these platforms, love them!
  hope u feel better!

  ReplyDelete
 3. I hope you get well soon!
  Your wish-outfit is devine, I am so in love with shoes like this! I got similiar once from H&M and they are so great and comfy!

  ReplyDelete