Feb 22, 2012

Jewelry on display

Jeg fik mannequinen her, da vi ryddede op og flyttede butik
I got this mannequin when we cleared out and moved the store

For tiden elsker jeg mint og turkis, så selvfølgelig er mine ringe og vedhæng fremme
At the moment I love mint and turqoise, so of course my rings and charms are on display

Viften er en souvenir fra Barcelona og sølvgrenen fandt jeg i Fakta
The fan is a souvenir from Barcelona and the silver branch is from my local grocery shop

Jeg er mest fan af sølv, som I kan se, og I ved hvor meget jeg eeeelsker min ørnering
I'm mostly into silver, as you can tell, and you know how much I looove my eagle ring

Min dødningehovedring stikker frem under to sorte ringe
My skull ring peaks out inbetween two black rings

Nogle af mine andre smykker opbevarer jeg i disse små skåle, som er en gave fra mine forældre, fundet i Tyrkiet
Some of my other jewelry is stored in these small bowls, that are a gift from my parents, found in Turkey

Her får I et indblik i, hvordan jeg opbevarer mine smykker. Jeg kan rigtig godt lide at vise nogle af dem frem, men så skal det også være dekorativt! Jeg skifter konstant yndlingsting, så derfor rykker jeg også rundt på, hvad jeg har fremme. Udover, hvad I ser her, har jeg læssevis af ting i diverse andre smykkeskrin, æsker og kasser. Jeg elsker smykker - de fuldender jo dit outfit!

Here's a look at one of the ways I store my jewelry. I really like having some on display, but it has to be decorative! I constantly have new favourites, which is why I change the display often. Besides the things you see here, I have another ton of stuff stored in boxes of all sorts. I love jewelry - they complete your outfit!

5 comments:

 1. I love to have my jewellery on display too, it means I'm more likely to wear them. I've just blogged about a charity shop item I've got to display rings if you want to take a look xxx

  ReplyDelete
 2. LOVE IT!!!

  Where did you get the "I wanna do bad things with you" necklace? It's amazing, haha
  XO!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! I got it right here: http://www.etsy.com/listing/57880844/i-wanna-do-bad-things-with-you-necklace?ref=v1_other_2

   Delete
  2. Thank you so much!!!
   I love your blog, you're so stylish! ;)

   Delete