Feb 16, 2012

Just a kiss on your lips in the moonlight

 Left to right: Rimmel "Diva Red"/Lord&Berry "Mandarino"/Maybelline "Pink Punch"/Rimmel "Alarm"/Avon "Sheer Nude" (gifted by Jessica)/
Gosh "Mulberry"/Front: Rimmel "Shake-Up Pink"
Top to bottom:  Shake-Up Pink, Diva Red, Mandarino, Pink Punch, Alarm, Sheer Nude & Mulberry

Jeg har fået nogle efterspørgsler på at lave et par indlæg om make-up også. Og da jeg altid er på udkig efter flere ting at blogge om (som dog hænger sammen med modeaspektet), tager jeg glædeligt udfordringen op. Jeg er på ingen måde skønhedsblogger, men jeg elsker make-up! Jeg plejede ikke at være en læbestift-pige, jeg var mere til lipgloss og læbepomade. Men indenfor de seneste år er jeg blevet mere og mere glad for læbestift, nok også i takt med at modeverdenen atter har taget dem til sig for alvor (ikke uden indflydelse af 50'er-tendensen, se bl.a. Mad Men mm.). Jeg holder mig dog ikke kun til de klassiske røde nuancer, men kan også godt lide noget lidt anderledes, som f.eks. min orange læbestift! Jeg har p.t. også en mørkelilla læbestift fra Rimmels Kate Moss-kollektion på vej til mig. Jeg har ikke kunne opstøve den i butikkerne, men fandt den på Asos. Fri fragt skader altså ikke, for så kan selv en lille læbestift bestilles hjem! Jeg glæder mig helt vildt til at prøve den, men er også ret spændt på, hvad mine venner siger til den. Jeg ser sjældent piger med mørkelilla læbestift i fredagsbaren, haha. Deruodver er mine favoritter lige nu den mørkerøde Mulberry og den mørke Pink Punch.  Læbestift er blevet et af mine yndlingsaccessories og er ofte prikken over i'et på mine outfits. Er I til læbestift, og i så fald, hvilke farver er I glade for?

I've had some requests regarding make-up posts. I'm in no way a beauty blogger, but I love make-up and I'm always looking for more things to blog about (as long as they are fashion related). I didn't use to be a lipstick-kind-of-a-girl, but over the past years I've grown to love them. The fashion world has embraced lipsticks again, no doubt under influence from the 50's-trend, Mad Men etc. I don't just stick to the classic reds though, I love to experiment and try different colours - like my orange lipstick. I have a dark purple lipstick from Rimmel's Kate Moss collection on the way to me right now, and I can't wait to try it out. I'm excited to see how my friends will react though - I don't see many girls wearing purple lipstick at uni, haha. Besides that my favourite colours at the moment are the dark red Mulberry and the dark Pink Punch. Lipsticks have become a great accessory to me, and often finish off my outfits. Do you like lipsticks and in that case what colours do you prefer?

3 comments:

 1. Indtil videre tør jeg kun en klassisk rød. Var i Mac forleden og prøvede et par stykker, men der var ikke lige noget der fangede.. Men lurer lidt på en af Kate Moss læbestifterne, skal bare lige testet først. Det med holdbarheden skræmmer mig også lidt, var ryge i mange år. Skal pludselig vænne mig til at de normale læbestifter faktisk godt kan holde et par timer ;-)

  KH

  ReplyDelete
 2. Det kan de nemlig! Især hvis du køber en læbeblyant med også, og kører den en tur over læberne først. Og så et lag læbestift, som du dupper lidt af ved at "bide" læberne over et stykke papir. Gentag med endnu et lag læbestift og dup læberne igen for overskydende farve. Hvis du oven i købet lige tager din lillefinger i munden og "suger" den ud, så slipper du også for farve på tænderne! Håber du kaster dig ud i det!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak for tippet :) tar i matas i løbet af weekenden ;)

   Delete