Feb 21, 2012

Life's a happy song


Jacket: New Look
Top: Zizzi
Skirt: Dorothy Perkins
Tights: Zizzi
Belt: bit'avant
Boots: Evans
Necklace and black ring: H&M
Latin phrase rings: Marc Jacobs


Dette var gårsdagens outfit, da jeg var til undervisning og efterfølgende på arbejde. Det er længe siden at jeg har haft noget af det på, men da jeg ikke fik vasket i sidste uge (pga. ryggen), måtte jeg jo kigge i gemmerne. Synes det var et fint outfit til en hverdag. Blusen er svagt pink i virkeligheden, men det er svært at se på billederne her. Jeg fik faktisk en del komplimenter for det, og for håret!

This was my outfit yesterday where I had classes and work afterwards. It's been a while since I've worn any of it, but since I couldn't do laundry last week (due to my back), I had to dig deep in the closet. I think it's a nice outfit for an everyday look. The top is pale pink, but it's hard to tell from the pictures. I actually got quite a few compliments for both the outfit and hair!

6 comments:

 1. Flot! Jeg kunne da godt tænke mig at kopiere din frisure :-) Er det bare en almindelig fletning, du har sat ud i siden?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak, Nina. Ja, det er bare en høj hestehale som jeg har sat i siden og så flettet :)

   Delete
 2. I am really loving the colour of that jacket. So pretty. This is a wonderful outfit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks so much! I truly appreciate all your lovely comments, doll xoxo

   Delete