Feb 20, 2012

One short day in the Emerald City


Her er mine to nyeste køb - de er begge fra Zizzi og koster begge 399,95 DKK. Blusen med blondeudskæring på ryggen er i farven Teal Green, men fås også i sort. Toppen med de skønne flæser og udskæringer er i farven Emerald (og er altså grønnere end den fremstår her). Den fås også i sort og i koral. Jeg glæder mig til at hoppe i dem og tror muligvis at jeg allerede trækker i blusen i morgen!

Here are my two latest buys. They're both from Zizzi and retail at 399,95 DKK each. The blouse has a lace detail on the back, and the colour is called Teal Green, but also comes in black. The top with ruffles and cut-outs is in the colour Emerald (so it's a bit greener than it seems here). It also comes in black and in coral. I can't wait to wear them, and am planning to wear the blouse tomorrow already!

2 comments:

  1. Jeg er helt, helt fjollet med farverne! Og jeg krydser sådan fingre for, at vi får den med blondedetaljen i min butik. Sådan en sag kunne jeg da godt lige bruge!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh Malene, så krydser jeg også fingre! Ellers kunne du måske prøve webshoppen? Ved faktisk ikke om de har den, men det var et forsøg værd jo!

      Delete