Feb 29, 2012

There will be no white flag above my door


Top: ZJ (Zizzi Jeans)
Longline top (underneath): ZJ (Zizzi Jeans)
Jeans: Zizzi
Cardigan: Dorothy Perkins
Boots: Creme Fraiche
Earrings: New Look


Dette havde jeg på da jeg var på arbejde i søndags. Jeg håber ikke, at I er ved at blive trætte af at se mine koralfarvede jeans - for jeg elsker dem! Når jeg er på arbejde er det vigtigt for mig, at være behageligt klædt på, da jeg bevæger mig meget, men samtidig være trendy. Jeg elsker forårets grønne farver, og jeg synes at de klæder koralfarven virkelig flot. I øvrigt er toppen indenunder marineblå. Hvad siger I i øvrigt til også at se de mere casual outfits, som dette, på bloggen? Er det noget I er glade for, eller vil I kun se de mere specielle/festlige?

I wore this to work on Sunday. I hope you're not tired of seeing my coral jeans, because I love them! When I'm at work it's important for me to be comfortably dressed, as I move around a lot during the day. I still like to keep it trendy though. I love the green colours of this season, and I think they look really nice with the coral. The top I'm wearing underneath is navy blue by the way. How do you guys feel about seeing casual outfits like this on the blog, too? Do you like them, or would rather see only the more dressed up looks?

16 comments:

 1. I love that Dido song, and any outfit is a good outfit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I love that song, too! Had forgotten all about it until recently, but now it's on my playlist again. And thanks babe! xo

   Delete
 2. Jeg er helt tosset med de jeans, så bliv du bare ved med at blære dig med dem! ;)
  Og hvad angår casual outfits, så er jeg helt klart fortaler for, at der skal være plads til dem. Det er rart at få inspiration til hverdagen også! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, fedt, Malene! Er glad for at I også kan bruge hverdagsoutfits :-D

   Delete
 3. You look great! And I LOVE White Flag!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Michaela! I looove that song, too :-D

   Delete
 4. Fed top og bukser:o)
  Stod selv med toppen( den blå version) i zizzi igår. Og den er klart på ønske listen.
  Stort ros til din altid inspirende blog.
  /Maria

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, Maria! Jeg har også overvejet at købe toppen i blå :-P

   Delete
 5. jeg er vild med at se dem også - det giver god inspiration :)

  maier-bigbeauty.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Hvor er du flot i det outfit! - farverne passer lige til dig (:

  ReplyDelete
 7. GERNE en masse casual <3 Og hvad sker der lige for det der outfit? Du ser mange størrelser mindre ud i det? Rigtig lækker trøje og cardy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak, Gry! Synes du at jeg ser mindre ud? Hmm... det er jeg ikke blevet. Er tilgengæld blevet bedre til at kende mine vinkler, haha. :-)

   Delete
 8. Enig med de andre - gerne flere casual outfits! Synes det er super fedt, at du er begyndt at blogge så ofte :-)

  ReplyDelete