Feb 27, 2012

Underneath my skin there's an eagle


Shirt: Carmakoma
Top: Pieces
Leggings: Evans
Wedges: Asos
Earrings and ring: H&M 


Her får I mit outfit fra i fredags, da jeg var hjemme ved den skønne Karina fra Copenhagen Curves (I har nok spottet det pga tapetet!) sammen med søde Tanja fra Miss Cherry Lipz og den altid underholdende Ditte fra Marilyn's Closet. Efter vores fælles udflugt til launch for Lab/27 blev vi enige om, at vi måtte mødes igen. Så i fredags stod den på indisk mad, boblevand, mojitos og Agnes Cupcakes (man er vel blogger, haha). Vi fik en god omgang tøsefnis ud af aftenen, som endte med denne sang på repeat, indstudering af dansetrin til en bytur i bedste Coyote Ugly-stil (fat girl's version) og enighed om, at det var bedst at blive at sove, da det stormede og Karina havde bacon, æg og pølser i køleskabet. Så Ditte og jeg endte i gæsteværelset i lånte, matchende undertrøjer og vågnede til brunch næste dag. Perfekt! Inden vi dog nåede helt så langt fik vi snakket en masse om, hvordan vi bedst muligt kan bidrage til plus-size-industrien herhjemme. Vi har alle fire en stor drøm om, at flere danske plus-size piger begynder at læse og skrive blogs, at der kommer mere fokus på kurver i medierne, og at udbuddet af tøj over størrelse 42 bliver endnu bedre. Vi ønsker at der bliver mindre "body-shaming" og at kvinder med former bliver vist i magasinerne på lige fod med de slanke piger. Derudover har flere af os (bl.a. jeg) et stort håb om, at blive udfordret med noget stylistrelateret arbejde. Jeg synes virkelig at det skinner igennem langt det meste af tiden, når det er en slank stylist der styler en plus-size-pige/model, for de har for det meste ikke ret meget forståelse for, hvordan kurver kan eller skal behandles. Suk. Store drømme, tanker og ideer er der nok af, men hvad mener I, at vi som bloggere reelt kunne gøre for at styrke den danske plus-size-industri? Hvad mangler der? Alle ideer og forslag er mere end velkomne. Lad revolutionen begynde!

P.S.: Jeg bliver lige nødt til at indskyde, at denne bluse (Owl fra carmakoma), er den mest fantastiske, skønneste bluse jeg nogensinde har ejet! Hold kæft, hvor er jeg glad for at jeg fik nuppet den i udsalget. Den er 100% Polyester, men føles næsten som en über-lækker silkebluse. Snittet er guddommeligt og den sidder helt perfekt (det er en størrelse større end jeg bruger andre steder, nemlig en XL, but who cares?!)

This was my outfit Friday night where I met up with my fellow bloggers Karina of Copenhagen Curves, Tanja of Miss Cherry Lipz and Ditte of Marilyn's Closet. After we met because of the Lab/27 launch, we decided we had to see each other again. We had an amazing night - those girls are truly the best! We talked a lot about how we can influence the danish plus-size industry, how some of us (including me) would very much like to be challenged as a stylist, how we wish curves were as prominent in the media as skinny girls, and also how awesome it would be to have even more clothing options for curvy and plus-size women. Do you have any suggestions as to how we can make an impact? All ideas and suggestions are welcome. Let the revolution begin!

P.S.: I have to praise this blouse (Owl from carmakoma). It's the most gorgeous and lush blouse I've ever owned! I'm so happy I snatched it during the sale. It's 100% Polyester, but it feels more like a sort of silk. The cut is divine and it fits me perfectly (it's an XL, which is a size bigger than I use in other stores, but who cares?!)

20 comments:

 1. Følger alle jeres blogge og elsker dem! :-)

  Lige et ps. Jeg har også lige købt Carmakoma blusen på udsalg, men returneret den. Var SÅ skuffet og syntes, at den sad SÅ dårligt på mig.

  Lige et ps igen - er jeg den eneste, der er skuffet over kvaliteten i Carmakomas ting? Jeg ELSKER deres design, og ja, jeg har også lige købt 3 af deres nye kjoler!!! Men jeg synes, at de er dyre, og jeg bliver altid skuffet, når jeg mærker på stoffet. De nye kjoler er f.eks. uden foer, hvilket jeg synes, der burde være til den pris. Og når man kan købe lækre silkeskjorter til samme pris, undrer det mig over, at de bruger polyester. Jeg har det lidt som om, de kun kan tillade sig det, fordi de endnu er et af de eneste plus-size "mærkevare-mærke" på markedet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak, hvor er det dejligt at høre :-D

   Øv med blusen, det kan jeg slet ikke sætte mig ind i. Men vi er jo alle bygget forskelligt. Du er bestemt ikke den eneste der snakker om kvaliteten af deres ting, det har jeg efterhånden fået en del kommentarer omkring. Jeg har endnu ikke oplevet at blive skuffet over mine Carmakoma-ting, så jeg tror at det er meget afhængigt af hvilken style man køber. Det burde selvfølgelig ikke være sådan, og jeg tror at vi betaler for design fremfor kvalitet. Hvis tingene var silke, læder mm. så ville priserne også skyde i vejret. I don't know. Jeg forstår godt, hvad du mener.

   Delete
 2. Jeg er vild med jeres blogge & læser den alle, jeg er selv en plus size pige, der selv er begyndt at blogge for ja, vi mangler os ... Vil give dig helt ret I Det med med stylingen, jeg blir tit utrolig pinlig når jeg ser hvad de klasker på den stakkels person som står der :-)
  Ang carmakoma, har lige lavet et indlæg om de ting jeg mååååå eje for synes de laver nogen møg fede ting, lidt dyrt engang imellem men jeg er nået dertil hvor jeg, gerne vil investere i mig :-) og må indrømme at synes stadig udbudet til større piger er ringe, de er ved at komme med meeeen slet ikke godt nok :-)
  Nåh det blev et længere indlæg ha ha

  Tak for en FED blog - elsker at følge den
  Jannie
  Fruitpieces.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind, tusind tak, Jannie. Det er fandme fedt at høre, at folk kan lide at læse med!!! Vi trænger også bare til flere plus-size piger der tør, så det er fedt at du er med i kampen. Jo flere, jo bedre! Og ja, det er virkelig tit at jeg sidder og krummer tæer eller river hår ud af hovedet af bare raseri, når de smider plus-piger i ENDNU en sort sæk/et telt/en mormorkjole. Carmakoma er megacool design, men kan godt følge dig (er selv studerende, så har heller ikke så mange penge at rode med). Lad os håbe at markedet fortsætter med at udvikle sig, så vi får endnu mere udvalg og kan klæde os mindst lige så stylish som de slanke piger. Vi er jo ligeså lækre! Tak for dit indlæg :-D

   Delete
 3. Jeg ville ønske at der var flere plus-size-mærker, som havde fingeren på pulsen. Der er ikke meget at komme efter herhjemme, hvis man er over str. 42, og det er bare så ærgerligt, for det sætter også en stopper for de piger, som rent faktisk har lyst til at gå smart klædt. Jeg eeelsker når plus-size-piger tør noget med deres stil, og er stolte over, hvordan de ser ud, i stedet for at gemme sig i stort mørkt tøj, som bestemt ikke gør en mindre.
  Du er virkelig sej til at style, og det skinner igennem at du ved hvad der klæder dig, og det er så fedt at se:-)
  frkforsom.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ej, tusind tak! :-D Og jeg er jo rørende enig. Markedet er til det og tiden er inde. NU må der da ske noget i Danmark. (Og ellers må du altså starte din egen linje, er ret vild med meget af dit tøj! Sig endelig til, hvis jeg lige skal sporte noget af dit på bloggen, hehe)<3

   Delete
 4. Du er så lækker Rikke! (beklager hvis det er en upassende kommentar) ;-)
  Og jeg er fuldstændig enig, og er jo selv på vippen til at være plus-size!
  Jeg gør også mit for at "vi" kommer mere frem!
  Jeg vil kæmpe med jer!

  Stine
  www.bigfashionideas.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er da aldrig en upassende kommentar, bring it on ;) Tak!!! Fortsæt endelig kampen, sammen er vi stærkere! <3

   Delete
 5. I have a shirt quite similar to this. I love this whole look, especially your leggings =)

  Jordan

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Jordan! I love these leggings, too. Yet another proof that Evans used to be cool! xo

   Delete
 6. This is such a fun outfit!! I also love your hair!

  http://turquoiseandtangerine.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Jeg bliver også ved med at forelske mig i (og købe lidt...) af Carmakomas tøj, selvom jeg også er blevet skuffet over kvaliteten på nogle af deres styles. Jeg ved godt, at god kvalitet ofte også koster lidt mere - men Carmakomas tøj koster lidt mere i forvejen, så den bedre kvalitet burde følge med!
  ... Men hva' faen... Deres tøj er så fint!

  Jeg tror at plus size-bloggere kan gøre mere end de (vi) lige tror de kan. Men hvad, man skal gøre for at få det til at rykke for alvor er et godt spørgsmål. Først og fremmest skal vi (hvis jeg altså kan tillade mig at sige "vi" endnu - jeg er jo knap nok begyndt endnu)vel støtte op om hinanden og sørge for at gøre læserne opmærksomme på de andre bloggere - en ting, som I (her tænker jeg særligt på dig, Ditte og Karina) har været godt til på det sidste.

  Og ja! Så skal der flere med på vognen. Jeg har selv savnet flere blogs på det sidste, som taler til mig... Og nogle gange skal man jo selv sørge for at skabe den forandring man savner. Så nu forsøger jeg mig altså med en blog. Dog skal jeg lige overvinde alt det der med at skulle tage billeder af mig selv og "springe ud" som blogger. Jeg tager det lige i mit eget tempo. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak for din kommentar, Malene. Du har helt sikkert ret! Og du skal endelig kaste dig ud i det med billeder af dig selv. Det er også en vej til selvindsigt, -accept og -udvikling, som helt klart kan anbefales! Jeg tror på dig! :-)

   Delete
 8. Suuuper lækkert outfit! Og så har du bare de pæne ben, jeg er SÅ misundelig :o)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iih, tusind tak Sarah! Det hjælper altså også at jeg har høje sko på ;)

   Delete
 9. Hej Rikke,

  Er vild med de leggins.. Er de gået helt ud af handelen??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Maria,

   Ja, det er jeg bange for at de er :-(

   Delete