Feb 19, 2012

Weekly round-up #1

Nogle af jer har efterspurgt lidt mere personlige indlæg, så jeg tænkte at jeg som så mange andre bloggere, kunne lave en søndagsopsamling på min uge (lad mig gerne vide om det er noget I synes jeg skal fortsætte med).

Opture i uge 7:

 • Jeg har fået ryddet ud i min kælder, og smidt en masse skrammel ud. Jeg er så dårlig til at tage sådan noget henad vejen, men nu skulle der muges ud, da boligforeningen har beordret at alle kælderrum skal saneres efter sommerens oversvømmelser.
 • Jeg fandt (store) Snickers-is i Brugsen for under en 5'er!
 • Jeg har blogget hver dag i denne uge.
 • Jeg skrev et indlæg til bloggen, som jeg er rigtig stolt af og som I modtog rigtig godt!
 • Jeg fik en dejlig masse komplimenter, da jeg var på bar i fredags. Favoritten var "du er en fantastisk kvinde der forstår at konversere og drage folk ind i samtalen."  Lærte desuden et nyt udtryk: "En god fornærmelse er en fjende værd!". Ved dog ikke om jeg har tænkt mig at leve efter dét motto, haha!
 • Jeg havde det megahyggeligt med min kollega og veninde på vores første aleneaften. Yay for nye venskaber!

Nedture i uge 7:
 • Jeg har ligget med dårlig ryg det meste af ugen. Den var i bedring, men så ryddede jeg den skide kælder. For fanden altså!
 • Jeg måtte aflyse god tøsehygge og tilbringe Valentinsdag alene.
 • Jeg har stadig ikke taget min opvask. Jeg er et dovent svin nogle gange... 
 • Jeg måtte melde afbud til en fest jeg havde glædet mig til lørdag, fordi min ryg var så smadret.
 • Jeg er stadig snottet. Synes den forkølelse er ved at være lidt belastende!
 • Jeg fik ikke nosset mig sammen til at spørge den søde fyr fra baren om hans nummer.

Alt i alt har det været en kedelig uge, alene hjemme for det meste. Fredag hjalp på humøret, men så fik jeg lige nederen på i går, da jeg måtte indse at jeg ikke kunne tage til fest. Jeg er spændt på uge 8! Har I haft en god uge?


Some of you have requested more personal posts, so I thought I'd give the whole Sunday Summary a try! (Please let me know if this is something I should continue with)

Ups of week 7:
 • I finally cleared out my basement and threw away lots of stuff that I never use. I'm so bad at doing this little by little, so it's nice to have done it now.
 • I found cheap Snickers icecream bars at my local shop!
 • I've blogged every day this week.
 • I wrote a post for the blog that I'm very proud of and that got great response from you guys (it was mostly aimed at my danish readers).
 • I got a nice amount of compliments Friday at the pub. My favourite one was "you're a fantastic woman who knows how to keep a conversation and draw people into it." I also learned a new catch phrase: "A good insult is worth an enemy!". Not sure I'm gonna live by that though, haha!
 • I had a great time with my co-worker and friend, on our first girls night alone. Yay for new friendships!

Downs of week 7:
 • I've been in bed with a bad back most of the week. It got better Friday, but then I had to clear the damn basement. Damn it!
 • I had to cancel girl's night for Valentine's Day and spent the entire day alone in bed.
 • I still haven't done the dishes... I'm such a lazy bastard sometimes.
 • I had to cancel on a party I'd been looking forward to on Saturday, due to my back pains.
 • I still have a cold. It's getting pretty annoying now!
 • I didn't have the balls to ask the cute guy at the bar for his phone number.

All in all it's been a pretty boring week, home alone mostly. Friday was good, but I was so incredibly sad about missing that party yesterday. We'll see what next week brings. Have you had a good week?

6 comments:

 1. Skønt indlæg og skøn blog ;o)

  ReplyDelete
 2. That cold has gotten the best of us all. And too bad I, you had too spend Vday alone in bed with a back ache :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeah, it wasn't much fun. But there's always next year! :-)

   Delete
 3. I really like this post. And your blog in general. Hope your back gets better and the cold goes away soon.

  My week has been fine but busy. I fear quite a bit for the upcoming week though - it will most likely be busy in the bad way.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Malene! I think I'll continue doing them :-) I hope your week wasn't too bad after all! xoxo

   Delete