Feb 26, 2012

Weekly round-up #2

Opture i uge 8:
 • Jeg fik besøg af en læser (og plus-size model) i butikken. Vi havde en rigtig god og hyggelig snak, og jeg var lige ved at rødme af alle hendes søde ord. Tak!
 • Jeg har fået spændende mails om samarbejde og events i min indbakke... uuuuh!
 • Jeg har spist mere lagkage i denne uge, end jeg har i hele mit liv (kan normalt ikke lide lagkage, men denne var bare for fantastisk!)
 • Jeg har hygget med en masse dejlige veninder, bl.a. en god veninde fra gymnasietiden. Som sædvanlig gik der sprut og under-bæltestedet-snak i den. I swear to God, vi er ikke klar over, at vi snart bliver 28. Og gudskelov for det ;-)
 • Jeg modtog min bestilling fra carmakoma og er dybt lykkelig for de ting jeg fik købt. Fik desuden en sponsorpakke fra billigvoks.dk, som jeg glæder mig til at afprøve og anmelde. 
 • Jeg fik smagt mine første Agnes Cupcakes og føler mig nu som en rigtig blogger, haha. Favoritterne er alt med chokolade.
 • Jeg havde den mest fantastiske aften, nat, morgen og formiddag med de tre dejlige bloggere KarinaTanja og Ditte. Jeg fornemmer at venskaber er ved at opstå og at der er store ting i vente for os alle! 
 • Jeg har blogget hver dag i denne uge!

Nedture i uge 8:
 • Min telefon har det med at gå ud på uheldige tidspunkter og således vågnede jeg først 40 minutter før min undervisning startede mandag. Fuck! Nåede timerne med 20 min. forsinkelse. Nu må jeg altså se at få den til reperation...
 • Jeg har en uoverskuelig bunke af vasketøj liggende, som jeg ikke kan tage mig sammen til at gå i krig med. Aaaargh. Jeg er verdens dårligste husmor (jeg har ondt af min fremtidige mand og børn).
 • Jeg snolder med tiden, når jeg ikke skal noget en hel dag. Således formåede jeg at komme 1 time for sent til bloggermødet med tøserne i fredags. Ikke at det gjorde noget, men jeg er seriøst træt af, at jeg er blevet så dårlig til at komme til aftalt tid. Det må jeg altså se at få gjort noget ved!
 • Har haft seriøs nedtur over vejret. Det er fandme ikke sjovt at være cyklist, og slet ikke nemt at være fashionable, når det blæser en halv pelikan og regner ustandseligt. Kom nu forår!
 • Jeg fik ikke lavet min oversættelse til i tirsdags, og synes lidt at min rutine som studerende fortsætter af samme vej, som da jeg stadig var på bachelordelen. Ved sgu ikke rigtig, hvordan jeg skal flette tid og motivation til lektier ind i min hverdag.

Alt i alt har jeg altså haft en rigtig god uge, for det positive har helt sikkert opvejet alle de små irritationsmomenter. Jeg glæder mig til næste uge - især fordi jeg skal et smut hjem til fødebyen i weekenden! Hvordan har jeres uge været?

Mmmm. Agnes Ups of week 8:
 • I got a visit from a reader (and plus-size model) in the store where I work. We had a really nice chat and all her sweet compliments made me blush. Thank you!
 • I've received some exciting emails about collaboration and events... oooh!
 • I've eaten a lot of cake, including some of these delicious cupcakes above. Yum.
 • I've hung out with some of my best friends, including a good friend from high school. Of course we ended up boozing a bit and the conversation went below the belt, haha. I swear to God we're not aware of us turning 28 this year. And thank God for that. 
 • I received my parcel from carmakoma and am madly in love with the stuff I bought. Also a sponsor package from billigvoks.dk was delivered to me, and I can't wait to try out, and review, the two things. 
 • I had the most amazing evening, night and morning with the lovely bloggers KarinaTanja and Ditte. I can feel new friendships forming and I know great things lie ahead of us all!
 • I blogged every day this week!

Downs of week 8:
 • My phone dies at the most unfortunate of times, which is why I woke only 40 min. before my first class on Monday. I made it with a 20 min. delay, but I really have to get it fixed...
 • I have an unbelievable amount of laundry to do and feel like such a bad housewife for not getting around to it (I fear for my future husband and kids).
 • I waste my time when I have nothing to do all day, which is why I was an hour late for my night with the blogger ladies on Friday. It was no big deal, but I hate how lazy I've become with being on time. I need to change this.
 • The weather has really put a frown on my face. It's incredible hard biking in what feels like hurricane season and also doesn't exactly make it easy to look fashionable. Bring on spring already!
 • I didn't hand in my translation assignment on Tuesday and I feel like my bad student habits have followed me into my master's. How can I find time and motivation to do my homework, when there's so much fun to be had out there?

All in all I'd say it's been a great week, because all the positive outweighed the annoying, and let's face it; unimportant stuff. I look forward to next week, especially since I'm going to visit my family over the weekend! How has your week been?

8 comments:

 1. Min uge er fløjet afsted på den stressede måde, men er gået langt bedre end forventet! Dog sidder jeg på sofaen i dag med en varmepude på mit ømme knæ. Håber at jeg lige om lidt kan tage mig sammen til at gøre mig klar til at gåtur i forårsvejret - og måske få taget nogle outfitbilleder til min helt nystartede blog?

  Du skal forresten have stor ros for din aktivitet på bloggen - det er meget sjovere at være læser, når der opdateres jævnligt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nå, det var da altid noget! Hvad er det dog du anstrenger dine knæ sådan med? Må da lige ind og lure på din blog, det er altid spændende når der kommer nye til :-) Og tusind tak, jeg kan også se på tallene at folk sætter pris på det, og er kommet ind i en god rytme, så det er skønt!

   Delete
  2. Ja, bom bom - hvad er det mon egentlig jeg anstrenger dem med? Jeg ved det ikke helt. Min teori er noget med glatte veje, som har gjort, at jeg har gået nervøst og mærkeligt. Dét og så måske også noget anstrengelse i forbindelse med mit arbejde, hvor jeg har været mere end jeg plejer på det sidste. Det er vist ikke helt "ikke slidende" at arbejde i tøjbutik. Og så er sagen vel den, at når skaden først er sket, så... Ja, man kan jo ikke bare stoppe med at bruge sit knæ, vel?

   Delete
  3. Nej, det er sgu hårdt arbejde at stå i tøjbutik!!! Hvor arbejder du henne? God bedring med benene, jeg kæmper jo selv med ryggen...

   Delete
  4. Ja, noget kunne tyde på det! Jeg ved ikke om det decideret kommer af arbejdet, men arbejdet betyder i hvert fald, at jeg ikke lige kan slappe så meget af i knæet for tiden. Jeg arbejder i Nanna XL :)
   Tak - og god bedring med ryggen også!

   Delete
  5. Åh, jeg kender det kun alt for godt!!! Varmepuder, lange bade og benene op kan anbefales herfra.

   Delete
 2. Hvad er det for spændende mails, om samarbejde og events i din indbakke? Er jo ved at dø af nysgerrighed!!!

  Selv tak for dejlig aften, nat og formiddag. Jeg syntes bestemt også der er ved at udvikle sig et godt venskab! Er ihvertfald stolt af at have taget din (Agnes Cupcake's)mødom ;-)

  Kærligst Ditte
  http://marilynscloset.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, det kan jeg jo ikke afsløre :-P Og ja, det var så sandelig også på tide med den kagemødom! Glæder mig til næste omgang!

   Delete