Mar 6, 2012

All in all you're just another brick in the wall

Min skygge her får mig til at tænke på Genie fra Aladdin... // Anyone else notice that my shadow looks like Genie from Aladdin?

Blazer: Carmakoma
Shirt: Carmakoma
Top: Pieces
Leggings: Zizzi
Boots: Asos
Ring: H&M


Det var en dejlig solrig dag i lørdags, da jeg var med min mor og søster ude at spise brunch. Efterfølgende blev det også til lidt shopping i Odenses gågader - jeg skal nok vise jer mine nyeste køb snarest. To af tingene i dette outfit er faktisk også nye, nemlig blazeren og de lækre leggings med imiteret læder. Jeg eeeelsker dem! Husker I egentlig at stille mig spørgsmål til min videoblog her, og at deltage i min giveaway her? Ellers må I meget gerne gøre det snarest!

It was a beautiful sunny day last Saturday, when I went out for brunch with my mom and sister. Afterwards we did some shopping - I'll show you what I bought in another post. Two items in this look are also new: the blazer and the leggings with faux leather panels. I loooove them! By the way: have you asked me questions for my video blog here, and entered my giveaway here? If you haven't yet, please head on over!

10 comments:

 1. Skriv mig lige op til at par af de leggings! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, hvad størrelse og hvornår kommer du efter dem? :-P

   Delete
 2. You look gorgeous! I love your faux leather leggings, and your awesome Aladdin genie shadow.

  ReplyDelete
 3. Stunning! I love the leather pants in combination with the silk-like materials ♥. And your hairdo makes it look really fresh : )

  ReplyDelete
 4. rocking outfit! I love the clash of materials! :)

  ReplyDelete
 5. Love this outfit! That blazer is amazing!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aw, you are so sweet. Thanks so much! :-)

   Delete