Mar 23, 2012

All the small things


Som I efterhånden nok har regnet ud, har jeg indgået et lille samarbejde med billigvoks.dk, hvor jeg af og til modtager produkter, som jeg anmelder på bloggen. Jeg synes at det giver en meget god modvægt til modedelen, at jeg også blogger lidt om skønhedspleje, da de to ting jo som regel går hånd i hånd. Og når nu jeg ikke kan blogge outfits hver dag, synes jeg det er en fin erstatning! 

Denne lækre læbepomade landede i min postkasse for et par uger siden, og den har ikke forladt mine læber siden. Jeg elsker duften, smagen og den silkebløde fornemmelse man får af den - og så behøver man ikke engang at dyppe fingrene, da den er formet som et æg og er lige til at smøre på. Og så er den jo bare så fin! Derudover er 95% af ingredienserne økologiske og 100% naturlige. Læbepomaden er fri for parabener og andre skadelige stoffer, og findes i seks lækre smagsvarianter. billigvoks.dk forhandler dem til blot 49 DKK, hvor den vejledende udsalgspris er 80 DKK. Jeg skal helt sikkert prøve en af de andre varianter også!

Essie "A crewed interest" & "Olé Caliente"

Udover læbepomaden har jeg også modtaget to af forårsfarverne fra Essie. Jeg valgte "A crewed interest" og "Olé Caliente", som pt. ser ud til at være udsolgte på hjemmesiden. Jeg er dog sikker på at de vender stærkt tilbage! billigvoks.dk forhandler en masse farver fra Essie, og priserne starter ved blot 38 DKK - som altså er meget billigere end i butikkerne. Jeg er helt vild med Essie i det hele taget, og disse to farver er superlækre. Jeg er sikker på at den lyse blot bliver endnu smukkere på sommerbrune hænder! I kan finde udvalget af Essie her.

 "A crewed interest"
"Olé Caliente"

I'm reviewing some items I received from the danish website billigvoks.dk. They've sent me an eos lip balm and two nailpolishes from Essie. I adore all of them and they retail at very reasonable prices on the website.

2 comments:

  1. Hey where did you get that white block ring? SO awesome!

    ReplyDelete