Mar 1, 2012

But what if I could ask you only one thing...?Da I efterhånden er en del som er begyndt at kommentere fast (yay!), tænkte jeg at det var oplagt med en lille spørgerunde, som set på de store blogs ;-) Det er nu I har chancen for at spørge mig om alt mellem himmel og jord: mode, stil, make-up, hår, fritidsinteresser, bloggen, personlige ting (men hold det anstændigt) osv. Jeg ved at I har savnet at lære personen bag bloggeren lidt bedre at kende, så fyr løs og læg en kommentar med jeres spørgsmål. Hvis I ønsker at være anonyme overfor de andre læsere, kan I istedet sende mig en mail på stickysweetdanish@gmail.com. Om en uges tid vil jeg så samle alle spørgsmålene og svare på dem i en lille video. Må den være på engelsk eller foretrækker I dansk? Evt. lader jeg det være op til, hvor mange spørgsmål der kommer på de to sprog. GO!

Since a lot of you are starting to leave comments (yay!), I thought it was about time for a real Q&A, as seen on other blogs ;-) Now's the time to ask me all your questions about fashion, style, make-up, hair, hobbies, the blog, personal stuff (but keep it decent) etc. I know you've been wanting to get to know the person behind the blogger, so fire away and leave your questions in a comment. If you wish to remain anonymous towards the other readers, you can also send me questions to my email stickysweetdanish@gmail.com. In about a week I'll gather all the questions and answer them in a video. GO!

12 comments:

 1. Jeg har et lidt personligt spørgsmål ang. vægt... Er du tilfreds med din vægt eller tænker du, at du gerne vil tabe dig? Jeg synes, du er super flot, som du er, så grunden til, at jeg spørger er egentlig mine egne tanker om vægt...

  Jeg er nok nogenlunde samme størrelse som dig, men kæmper hver dag med tanker om vægt, slankekure etc, og ville egentlig bare ønske, jeg var tilfreds med min vægt, som den er :-)

  ReplyDelete
 2. GORGEOUSSSSSSSSSSSSSSSS!!!
  XXXXXXXXXXXXXXXX

  ReplyDelete
 3. Hej, Først vil jeg sige supergod blog og du ser skøn ud - og her kommer så 20 Spørgsmål til professoren! :-)

  Hvad laver du til dagligt? I hvillken by bor du? Hvor høj er du? Hvor køber du dit tøj - IRL/web? Yndlings webshops/IRL butik? Hvordan motiverer du dig selv til at blive ved med at blogge (Gode tips ønskes :-))?

  Og sidst men ikke mindst: Jeg følger mange andre danske blogs og der har for nylig været en heftig debat om krop/vægt osv. hvor jeg blev dybt chokeret over at høre hvad nogle bloggere om stå model til i kommentarer og mails. Er du også udsat for sådanne ting?

  ReplyDelete
 4. Synes bare du er så sej, melder mig som fast læser :)
  You go Girl

  ReplyDelete
 5. Føler du dig hæmmet pga din størrelse i forhold til mænd? Jeg er selv en pige med størrelse, og er egentlig glad for hvordan jeg ser ud, men kan godt blive usikker på mig selv og min krop når det kommer til mænd.

  ReplyDelete
 6. Hvornår har du det bedst med dig selv?

  ReplyDelete
 7. Hej Skønne Rikke.
  Jeg kunne da godt stille et spørgsmål,. :)
  Hvad er det sværeste og fedeste i at være plus-size-fashion-chick.
  Kan man købe tøj?

  Thumps up herfra
  Helena Ivalo

  ReplyDelete
 8. Hvad er dit ultimative drømme job.. Hvis du kunne vælge frit på alle hylder:)
  /Maria

  ReplyDelete
 9. Could you share some tips about how to figure out what your own style actually *is* so that you can then start to put together a collection/wardrobe?

  ReplyDelete
 10. skønne Rikke - tak for bloggen!
  mit spørgsmål: hvad er dit drømme rejsemål og/eller en rejse som har haft stor betydning for dig?

  kh
  I.

  ReplyDelete
 11. a top 5 list, 5 fav. shoes, 5 fav. tops, skirts/dresses, pants, accessories and etc :)

  ReplyDelete
 12. top five post

  top 5 accessories, pants, skirts/dresses and tops :)

  ReplyDelete