Mar 27, 2012

Clean


Her er nogle af mine nyeste køb: to parfumer fra Clean. En 30 ml "Skin" og en 60 ml "Fresh Laundry". Som navnet Clean antyder, er der tale om parfumer som er rene og enkle i deres duft. Jeg faldt pladask for begge  dufte, og derfor røg de to med hjem. "Fresh Laundry" dufter for mig af hjemlig hygge, da den minder mig om min mor og renvasket tøj. "Skin" er for mig lidt mere sensuel, med et strejf af moskus, og dufter som ren, varm hud... hvis det giver mening? Clean forhandles bl.a. af Matas, og vejledende udsalgspris er 495 DKK for 60 ml og 340 DKK for 30 ml. 

Here are some of my latest purchases; two perfumes from Clean. "Fresh Laundry" reminds me of my mom and her laundry, so it's a safe and cosy smell. "Skin" is a bit more sensual to me, as it smells like warm, clean skin... if that makes sense? 

2 comments:

 1. Det er nogle rigtig gode dufte Clean laver. Så gode at man godt kan blive lidt afhængige af dem:) Har selv clean fresh laundry. Så lækker!

  Cille

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lige præcis, Cille. Er også hooked allerede!

   Delete