Mar 3, 2012

Each time we close our minds to how we feel, we're dying

Det blæste en halv pelikan ude på Islands Brygge!
It was really windy!

Shirt: ZJ (Zizzi Jeans)
Skirt: H&M
Tights: Details by Zizzi
Boots: Føtex (local shop)
Collar: H&M
Necklace: Asos
Rings: H&MHer er, hvad jeg havde på i tirsdags, da jeg drak kaffe med en veninde (det er ved at blive en tirsdagstradition) og efterfølgende havde møde på universitetet. Jeg fik min nye halskæde i brug, men det er virkelig svært at se på billederne her. Desuden er kraven i min denimbluse måske ikke den allerbedste til sådan nogle halskæder. Oh well! Jeg ved egentlig ikke hvad det var der fik mig til at tænke, at det var en god idé at rulle mine støvler helt ned. Jeg går ellers normalt med dem som knæstøvler, men pelsforet er så fedt! Synes at det skaber en spændende kontrast til den fine nederdel. Noget som skjorten i øvrigt også gør, og I ved jo efterhånden, hvor meget jeg elsker at blande stilarter og materialer. En anden ting der er lidt irriterende er, at man ikke kan se at jeg har min nye mørkelilla læbestift på! Følte mig lidt hekseagtig, men er dybt forelsket i den. Hav en god fredag!

Here's my outfit form Tuesday. I was at uni having coffee with a friend (it's turning into a Tuesday-tradition) and had a meeting afterwards. I put one of my new collar necklaces to use, but it's really hard to spot on these pictures. My denim shirt may also not have the best collar for necklaces like these. Oh well! I'm not sure exactly what it was that made me think rolling down my boots all the way was a good idea. I normally wear them as kneehigh boots, but the fur is so awesome! I think it creates a nice contrast with the skirt, as does the denim shirt actually. By now you know, how much I love experimenting and mixing together different styles and materials. You also don't see my new dark purple lipstick in the outfit pics, but I'm madly in love with it - even if it made me feel a little witchy. Have a great Friday!

6 comments:

 1. Gorgeous skir, thank you so much, and fabulous boots.
  My favourite outfit on you yet
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

  ReplyDelete
 2. Cute! And that necklace is AMAZE. OMG I need that!

  ReplyDelete
 3. The boots are divine! And you've definitely inspired me on how I could wear my whiteish skirt, thank you for that :)

  Hanna xx
  http://thewardrobechallenge.wordpress.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Hanna! Glad to be an inspiration :-D

   Delete