Mar 17, 2012

I would run away with youShirt: New Look Inspire
Longline top (underneath): Pieces
Skirt: New Look Inspire
Tights: Details by Zizzi


Rings: H&M // Nailpolish: Essie "Olé Caliente" (courtesy of billigvoks.dk) // Earrings: Pieces
Necklace: H&M // Shoes: Monki

I går var jeg (endelig) til fredagsbar igen. Tysk havde arrangeret at vise flaget og dukkede talrigt op, alt imens der også var god St. Patrick's Day-tema i baren. Efter at have været syg det meste af ugen, var det dejligt at komme ud blandt mennesker igen. Jeg tog noget af mit nye tøj på, og er rigtig glad for resultatet. Det var lige den stil jeg gik efter! Nederdelen er desværre bare lidt for stor, så den overvejer jeg at sælge til plus-size loppemarkedet. Skjorten fik jeg brændt hul i, som den store idiot jeg er, men jeg vil se om jeg ikke kan fikse det, for jeg er vanvittig glad for den! Det var en fantastisk sjov aften - hold nu op, hvor jeg elsker mit studie og de mennesker der går der. 

Yesterday I (finally) returned to the bar at Uni. We had organized that we'd show up in a larger group than usual, and their was also a St. Patrick's Day theme at the bar. After being sick most of the week it was nice to be amongst people again. I wore some of my new clothes and I'm really pleased with the outcome. This was exactly the style I was going for! The skirt is a big bit though, so I might try and sell it on. I also burned a hole in my shirt, like the complete idiot I am, but I'm gonna try and fix it, since I'm head over heels for it! It was a fantastic night - I love Uni and my fellow students!

10 comments:

 1. That's hot!
  Hvilken størrelse har du købt nederdelet i?

  Nu ærger jeg mig virkelig meget over, at være så sløv i betrækket. Den skjorte er jo for lækker.

  ReplyDelete
 2. Tak, Malene! Det er en UK20 (altså en 48). Overvejer om jeg skal købe en størrelse mindre, for er ret vild med den. Er skjorten ikke stadig i shoppen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er bange for at skjorten er udsolgt. Jeg har i hvert fald ikke kunne se den i den sidste uges tid. Det er typisk mig at vente for længe.

   Delete
  2. Jo, vent... Det er vist bare mig, der skal have tjekket op på mine søgeegenskaber. Jeg har lige fundet den igen. ;)

   Delete
 3. Orv hvor ser du bare brandfræk ud! Har selv siddet med den fine nederdel i min virtuelle kurv i foregårs, men var i tvivl om portopris og den slags, og så tænkte jeg på om du da ikke kunne kaste lidt lys over hvorvidt der er risiko for told og skat regning, når man bestiller fra New look, Dorothy perkins, evans og Oasis?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak, Ida :-) Portoprisen er £5, og gratis hvis du køber for mere end £55. Der er ingen told når det sendes fra et EU-land, så derfor er der ingen fare hos nogen af dem du nævner. De sender fra England.

   Delete
 4. So in love with this outfit, this is exactly the look I am loving at the moment. Edgy but still chic and awr I just love the necklace with a button up!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Katrin, that's exactly my thoughts!

   Delete