Mar 21, 2012

Let it fly in the breeze and get caught in the trees


For et par uger siden modtog jeg min første sponsorpakke fra billigvoks.dk, som indeholdt nogle lækre hårprodukter. Nu har jeg testet dem i et stykke tid og er klar med en anmeldelse: jeg er vilde med dem! Shampooen lover at være fugtgivende og modvirke statisk elektricitet, og det synes jeg at den holder. Mit hår føles næret og velplejet, og jeg oplever ikke nogen former for problemer med statisk elektricitet. Selv når jeg er på arbejde, hvor vi ellers har virkelig tør luft. Desuden er jeg helt forelsket i den lækre duft, som har et strejf af kanel. Shampooen er drøj i brug, og kan også bruges som bodyshampoo, hvilket jeg dog ikke bruger den til. Lige nu står den til 84 DKK hos billigvoks.dk, hvor den andre steder koster 119 DKK i vejledende udsalgspris.

Hårolien fra Schwarzkopf er også blevet en uundværlig del af min skønhedsrutine. Som lovet trænger den hurtigt ind i håret, og jeg synes bestemt også at håret er hurtigere om at tørre - noget jeg ellers har kæmpet med når jeg har skulle føntørre min manke. Olien er meget drøj og fedter ikke, så længe du husker ikke at bruge den helt ved hårrødderne og hovedbunden. Konsistensen er ikke alt for flydende, men er en lille smule som en tynd gelé, hvilket gør det nemt at dosere og fordele olien i håndfladen. Den dufter fantastisk - bare sådan ren og behagelig, slet ikke parfumeret. Hvis du bruger en lille dråbe i tørt hår, får du desuden en rigtig lækker glans. Hos billigvoks.dk får du olien til 133 DKK, modsat andre butikker, som tager 199 DKK for den. 

Jeg vil varmt anbefale ikke blot begge produkter, men også at handle hos billigvoks.dk i det hele taget. De har nogle rigtig gode priser, som tit er væsentligt lavere end mange andre steder. Derudover leverer de virkelig fra dag til dag, som de skriver. Du skal blot bestille inden kl. 18. 

I received these products to review from a danish website. I've tested them for a couple of weeks and I love what they both do for my hair. It feels much softer and nourished, has a noticeably greater shine and bounce to it, as well as smelling divine. 

No comments:

Post a Comment