Mar 13, 2012

Live your life and stay young on the floorJacket: ZJ (Zizzi Jeans)
Dress: Zizzi (modified by me)
Tights: Details by Zizzi
Shoes: Deichmann


Necklace: Asos
Double ring: Glitter
Cube ring: Monki
Nailpolish: Essie "A crewed interest" (courtesy of billigvoks.dk)

Det er længe siden at jeg har haft "pæne" stiletter på // It's been a while since I've worn "ladylike" heels

Christina og Tanja laver de bedste Cosmopolitans // Christina and Tanja make the best Cosmopolitans

Og det er så hvad der sker, når man blander drinks, cider og shots // 
And this is what happens when you mix drinks, cider and shots

I lørdags festede jeg med tre af mine veninder fra Zizzi. Vi startede aftenen hjemme hos Christina, og der blev ikke holdt igen med de våde varer. Som I kan se resulterede det også i ret mærkelige billeder, og dette er et af de pænere... hahaha. Efter en ordentlig omgang drinks og shots tog vi videre i byen, dog uden Marianne, som havde smadret sin ankel på vej ind i taxaen, den stakkel. Kl. 3 måtte vi andre så give op. Det var en vildt sjov aften, men nøj hvor jeg betalte prisen i søndags. Jeg havde den ondeste omgang tømmermænd i mands minde - jeg må vist se at lære at jeg ikke er 19 år længere. Tanken bag mit outfit var, at jeg fik lyst til at være lidt mere klassisk og feminin. Jeg fandt en gammel kjole frem fra skabet, som så fik en omgang med saksen, da den var lige lang nok - jeg skal jo flashe mine stænger! Som altid gav jeg lidt kontrast med nogle anderledes smykker. Det må jo heller ikke blive for pænt, hehe. Jeg håber at I har haft en god weekend!

On Saturday I went out with three of my friends from Zizzi. We started out at Christinas place, and we didn't hold back on the alcohol. As you can see this resultet in some rather awkward pictures, this being one of the nicer ones... hahaha. After a good amount of drinks and shots we went into town, but without Marianne, who sprained her ankle running for the taxi, poor thing. At 3 AM the rest of us gave up. It was an amazing night, but I sure paid the price Sunday. I had the worst case of hangovers in a long time - I have to wrap my head around the fact that I'm no longer 19. The thought behind my outfit was that I wanted to wear something more feminine and classy. I dug out an old dress in my closet and cut of some of the layers, as I found it too long - I have to flash my legs! As usual I did play with contrasts and wore some quirky jewelry. I can't get too ladylike, haha. I hope you had a great weekend!

5 comments:

 1. the last picture is so funny! I love wehn people laught about themselves.
  Cute outfit btw!

  Love, Ylenia from *Longuette*
  Check on the Coccinelle’s clutch giveaway I am hosting

  ReplyDelete
 2. Virkelig fint outfit. Kjolen er super lækker. Det er skrækkeligt at man ikke kan holde til det der druk mere. Jeg er snart på vej ind i mit 28'ende år, og jeg blir så dårlig dagen efter. På det punkt gad jeg godt være 18 igen - men også kun på det punkt:-)
  frkforsom.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Lækre billeder, Rikke! Du ser virkelig godt ud i den kjole. Og det er pænt til dig med løst hår! Jeg får efterhånden altid tømmermænd. Det er nok også fordi jeg drikker så (relativt) sjældent.

  ReplyDelete
 4. She's sexy and I know it ;o)

  ReplyDelete
 5. I still LOVE that necklace!!!! You look great!

  ReplyDelete