Mar 19, 2012

Q&A - answers part 1


Så har jeg samlet en del af jeres spørgsmål og svaret i videoen her. Den blev ret lang, men jeg håber at I gider se den alligevel. Det er typisk mig at snakke som et vandfald, haha. Del 2 og 3 følger, og her tager jeg bl.a. fat i styling og selvtillid. Hvis I vil have uddybet noget, så læg endelig en kommentar efter de respektive indlæg med videoerne.

I did my video in danish, as I hardly received any questions from foreign readers, sorry! You're always welcome to send questions to my email stickysweetdanish@gmail.com or post them as comments.

4 comments:

 1. Super fin video. Hyggeligt at "høre" dig rigtigt og glæder mig til del 2 og 3 ;-)

  ReplyDelete
 2. Thumps up Rikke! :)
  Du er så sej - jeg tør ikke og lave en videoblog i hvert fald :)
  Glæder mig til part 2 og 3 og pyt med "ømh, æh" som du nævner, det gør det hele meget mere personligt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, Anne! Var bange for at ingen gad se den, for den blev reeeet lang. Haha :-P

   Delete