Mar 24, 2012

She ran away in her sleep and dreamed of Paradise

 Top: Asos Curve // Longline top (underneath): ZJ (Zizzi Jeans) // Skirt: Vero Moda // Tights: Evans

Faux leather jacket: Evans // Animal print scarf: Details by Zizzi // Boots: Pieces

Clutch: Asos // Bracelet: H&M // Necklace: H&M// Earrings: Monki

I går var jeg til brunch med den dejlige Ditte fra Marilyn's Closet. Vi fik endnu engang snakket om alle de hemmelige, spændende ting, og kom lidt længere med planlægningen (hvilket betyder at vi er endnu et skridt tættere på at kunne dele hemmeligheden med jer). Vi spiste på Phenix i Valby, som jeg hermed varmt kan anbefale. Deres brunchbuffet er god, og for 125 kr. kan I spise så meget I lyster. Der hører endda kaffe, te og juice med i prisen. Efter brunch og planlægning tog Ditte og jeg en tur i Spinderiet, hvor vi hilste på mine kolleger fra Zizzi Valby og desuden smuttede i H&M, hvor jeg købte en ny nederdel... ups. Ideen bag dagens outfit var sådan set blot, at jeg havde lyst til at være en smule glam. Pailletnederdelen er i sig selv et festligt indslag, så derfor holdt jeg resten i sort. Dog tilsat en mintfarvet clutch, som også er ny. Blusen så I godt nok også i mit seneste indlæg, men jeg er altså bare vild med den! Overvejer faktisk at købe den i en farve mere. Det er fedt at den kan styles både med bukser, leggings og miniskirts. Da Ditte smuttede hjem til ungerne tog jeg hjem til min veninde og så finalen i X-faktor. Jeg synes at det var den helt rigtige vinder, så nu håber jeg bare at skønne Ida får lov til at bibeholde sig selv, og ikke presses ind i en mainstream kontrakt, som dræner hendes helt særlige form for magi, og lader hende drukne i mængden. Det ville være synd at se hende i Build-a-bear næste år...  Hvad siger I til udfaldet, var det den rette der vandt?

I had brunch with the lovely Ditte of Marilyn's Closet yesterday. We're now one step closer to revealing, what kind of revolution we're planning. It's all very secretive and exciting. After brunch and planning, we went for a small shopping spree and I ended up with a new skirt from H&M... ooops. The thought behind my outfit was simply that I wanted to feel a bit glam. The sequin skirt is a party in itself, so I just kept the rest of the outfit black, while adding a mint green clutch - which is also new. You saw the top in my latest OOTD, but I really love it! I'm considering getting it in another colour, as I love how it can be styled with both pants, leggings and miniskirts. When Ditte had to go home to her kids, I went over to a friend's house to watch the finale of the danish X-factor. My favourite won, yay! 

20 comments:

 1. Du ser fantastisk ud! Jeg er så vild med den nederdel...

  ReplyDelete
 2. Hej!

  Har lige set dit billede på GABIFRESH's tumblr side - fedt!! :)

  MVH AC

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej AC! Ja, jeg blev også selv meeeegaglad!!!

   Delete
 3. Babe you are fabulous! Your style is incredible!! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow, thank you so much Ashley!!! x

   Delete
 4. hi rikke,

  your skirt is amazing and this whole outfit is exactly what i would like to wear right now. well combines.
  please tell me, what size this skirt is? does it have stretch fibres?
  i have size 18/20, you think it´ll fit me , too?
  thanx, julia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Julia, the skirt is from last year, so unfortunately it's no longer available. But I see similar around from time to time. Sorry!

   Delete
 5. Rigtig fedt outfit! Er især vild med din clutch :)

  stylebyjosephine.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Hvem har taget billederne? Lyssætningen er perfekt! ;-)

  ReplyDelete
 7. The clutch and the skirt are amazing! Love this outfit.

  ReplyDelete
 8. wonderful combination. Just effortless

  ReplyDelete
 9. oohh you look fab! This outfit looks super sexy!!

  ReplyDelete