Mar 20, 2012

Sometimes love is not enough & the road gets tough - I don't know why


T-shirt: H&M BiB
Waistcoat: ZJ (Zizzi Jeans)
Skirt: Dorothy Perkins
Tights: Details by Zizzi
Boots: Asos
Headband: Monki
Earrings: Monki

 Necklace: Asos // Ring: Monki // Nailpolish: Essie "Olé Caliente" (courtesy of billigvoks.dk)

I søndags var jeg hjemme ved en veninde til kaffe og kage. Hun skal snart flytte sammen med sin kæreste og havde arrangeret at vi skulle bytte/købe lidt af hinandens ting. Vi var ikke så mange, men jeg fik da byttet mig til nye sofapuder og kaffekrus. I sidste ende kom jeg mest for hyggens (og for kagens) skyld. Jeg havde ikke lyst til at dresse mig op, men ville gerne tage min nye denimvest i brug. Vi fik først nosset os sammen til at tage billeder henad kl. seks, og lyset var desværre ikke så godt længere, hvorfor resultatet er lidt grynet. Jeg håber at I bærer over med mig, og så glæder jeg mig virkelig til at få et nyt kamera!

I was invited over for coffee and cake at a friend's house on Sunday. She's moving in with her boyfriend soon, so she had arranged a swap, where we could get rid of things we never use. There weren't many of us, but I did come home with new sofa cushions and coffee mugs. At the end of the day I came to hang out and eat cake. I didn't feel like being to dressy, but I did want to put my new denim waistcoat into use. We didn't take pictures until 6 PM, which is why the lighting was poor and the quality turned out less than great. I hope you bare with me - I can't wait to get a new camera!

10 comments: