Mar 25, 2012

Weekly round-up #6

Opture i uge 12:
 • Jeg fik en pakke fra Asos med den skønneste bluse og clutch. Begge dele er allerede blevet favoritter, og I har set dem på bloggen her og her.
 • Jeg havde en rigtig hyggelig eftermiddag og aften med Tanja i onsdags. Vi var på Strøget, spiste Agnes Cupcakes og var på Mama Rosa. Vi fik også snakket lidt om, hvad vi vil se i New York. At glæææde sig!
 • Jeg blev kontaktet af Mica fra Peepers Denmark, som har sat Tanja og jeg på en lille opgave, når vi skal til New York. Det bliver spændende, og jeg skal nok løfte sløret for det, når vi nærmer os. 
 • Jeg havde et rigtig godt møde (samt en god brunch og pigesnak) med Ditte i fredags. Jeg håber virkelig at vi kan stable alt det på benene, som vi har planer om.
 • Gabi Fresh (en af USA's største plus-size-bloggere) har fundet og fulgt mig på tumblr, og udtalt at hun kan lide min blog og min stil. Det er stort for mig! Jeg ved godt at det lyder lidt fjollet og teenage-agtigt, men hendes anerkendelse betyder så meget. Hun var en af de første bloggere jeg fulgte, og en af inspirationskilderne til at starte min egen blog. Desuden har jeg altid været vild med hendes stil.
 • Jeg hyggede med min gode veninde, Christina, til X-factor i fredags. Vi heppede hjemme fra stuen og syntes at den rigtige vandt!
 • Jeg var til min vens fødselsdagsfest lørdag, hvor der var en masse skønne mennesker. Det var en virkelig god aften og nat!
 • Jeg nød det gode vejr i dag, da jeg gik en lille tur og sad i solen til god snak, sammen med en sød person. Det var også dejligt at vågne op uden tømmermænd!

Nedture i uge 12:
 • Jeg er i alt for godt humør til at kunne komme på nogle nedture. De par ting jeg kan komme i tanke om, er så ubetydelige, at de ikke fortjener at blive nævnt. Yay! Det er sgu da meget godt gået :-)

Hvordan har jeres uge og weekend været?

Red Velvet Cupcake from Agnes Cupcakes


Ups of week 12:
 • I received my order from Asos, including an awesome shirt and a clutch. They've both become favourites, and you've already seen them on the blog here and here
 • I had a really nice afternoon and night with Tanja on Wednesday. We enjoyed cupcakes and mexican food, while talking about our trip to NYC. So excited!!!
 • I was contacted by Mica from Peepers Denmark, who has a little project for Tanja and I when we go to NYC. I'll tell you more as we get closer to the date.
 • I had a great meeting (as well as brunch and girl talk) with Ditte on Friday. I'm really hoping we can pull it off, this thing we're planning. 
 • Gabi Fresh  (one of the biggest plus-size bloggers in the States) has found and followed my tumblr and stated, that she likes my blog and my style. That's a big deal to me! I know I sound kind of silly and like a bit of a teenager, but her recognition means a lot to me. She was one of the first blogs I read and followed, as well as a big inspiration to starting my own. I've also always loved her style! (If you're reading this Gabi, I'm sorry if I sound like a hopeless fan girl, LOL).
 • I had a good time with my friend Christina for the finale on the danish X-factor on Friday. We cheered from home and our favourite won.
 • One of my friends had his birthday party Saturday, and so many awesome people came. I had an amazing evening and night!
 • I enjoyed the fantastic weather we had today, as I went for a walk and sat in the sun, having a good conversation with a great person. I also liked waking up without a hangover!

Downs of week 12:
 • I'm in too good a mood to think of any bad stuff that has happened this week. The small things I come up with are so insignificant, that they're not worth mentioning. That's pretty neat, huh? :-)


How was your week and weekend?

2 comments:

 1. I love to hear when people is happy!!!! I am happy for you!

  Love, Ylenia from Longuette

  ReplyDelete