Mar 10, 2012

You go back to her, and I'll go back to black


Jeg troede egentlig at jeg var færdig med sort for denne sæson, nu hvor foråret rigtig er på vej. Men så faldt jeg lige over nogle rimelig fede basic ting - de kan bruges til så meget! Alle tingene her er på vej til mig (faktisk er neglelakken og læbepomaden allerede kommet), og jeg glæder mig til at gøre brug af det hele. Tænk sig at jeg har bestilt fra Evans igen... de har normalt ingenting jeg bryder mig om, men jeg køber af og til tights og trusser hos dem, og så faldt jeg over den imiterede læderjakke. Nu vil jeg gøre mig klar til en aften med nogle dejlige damer - vi skal ud og gøre byen usikker. God weekend!

I thought I was done with black for this season, as spring is on it's way. But then I came across these pretty cool basics - you can wear them with so many things! All of the items are on their way to me (actually the lipbalm and nailpolish are already here), and I can't wait to wear them. Can you believe that I ordered from Evans again? Usually they have nothing I like, but I sometimes buy my tights and panties from them, which is how I came across the faux leather jacket. Now I'm gonna get ready for a night out with the girls. Have a great weekend!

12 comments:

 1. Jeg har godt nok haft meget kig på tingene fra New Look! Jeg glæder mig til at se dig i tingene. Det kan være, det lige bliver det sidste skub jeg skal have. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du skal nok ikke vente for længe, størrelserne er ved at ryge! Jeg er også meget spændt på at modtage dem, for det er altid spændende med New Look om det passer... ;)

   Delete
 2. Hmm hvem var det lige der sagde jeg havde alt for meget sort, og at det ikke gør sig på en blog ;-)
  Men lækkert ser det ud, vi må snart ud og lufte vores nye garderobefund!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dét har jeg ikke sagt! Sort kan sagtens være lækker på en blog - se bare Copenhagen Curves. Jeg må have ment at du skal investere i nogle flere statement pieces, så det popper mere ;-)

   Delete
 3. I like the Asos shirt, very pretty, although I am not into colour black, in any season...unusual, right?

  Love, Ylenia from *Longuette*
  Check on the Coccinelle’s clutch giveaway I am hosting

  ReplyDelete
  Replies
  1. That is quite unusual ;) The Asos shirt also comes in coral and blue!

   Delete
 4. Har du et link til den øverste top fra New look? Den må jeg eje!

  Stine
  www.bigfashionideas.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Here you go: http://www.newlook.com/shop/womens/inspire-to-plus-sizes/inspire-black-cuttoout-lattice-back-vest_249660701

   Delete
 5. Aw the shirt from asos look really nice and I really like the black cheere shirt from new look, I think I could never resist to wear black, I just love it tooo much :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, me too. I have lots of black in my closet. As long as you mix textures, you can never go wrong with black!

   Delete