Apr 18, 2012

Don't let go (love)

Jeg er her stadig!
Undskyld at jeg har været så utrolig fraværende på bloggen på det sidste. Jeg har virkelig bare ikke lavet det helt store, så jeg har ingen outfits at vise jer. De sidste to dage har jeg stort set tilbragt med at læse Hunger Games-trilogien (læs den!!!), og nu skal jeg se at tage mig sammen til at lave et oplæg til på mandag. Studiet er bare ikke lige en prioritet for tiden, og for at være helt ærlig, så har jeg svært ved at fokusere på ret meget andet end turen til New York (53 dage tilbage!). Jeg skal nok prøve at oppe mig snarest, det lover jeg. Har I ønsker til nogle bestemte indlæg? 

Tak fordi at I er her endnu xoxoI'm still here!
I'm sorry I've been so absent from the blog lately. I really just haven't been up to that much and have no outfits to show you. I've basically spent the last two days reading the Hunger Games Trilogy (read it!!!), and now I have to start preparing something for class on Monday. Classes just aren't that big a priority these days, and to be honest, all I can think about is NYC (53 days left!). I'll try and do better soon though, I promise. Do you have any requests to a certain kind of post/topic for me to do?

Thanks for sticking around xoxo

4 comments:

 1. Vil bare lige sige jeg synes du er super smuk Rikke!
  Og det er helt ok at tage en blogge-pause.
  Synes du gør et super stykke arbejde..

  Stine
  www.bigfashionideas.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Jeg synes du skal lave et indlæg om rødt hår ;-) Hvordan du holder farven, hvad du bruger i håret og ikke mindst hvordan du styler de forskellige fine frisurer du har nu og da ;-)

  Mvh
  En nylig rødhåret art-fellow

  ReplyDelete