Apr 9, 2012

I am not pretty. I am not beautiful. I am as radiant as the sun.


Shirt: New Look Inspire
Longline top (underneath): Pieces
Leggings: Evans
Earrings: Pieces
Bangle: Glitter

Jeg elsker min venindes kunst og farver på væggen // I love my friend's art and colours on the wall
 Boots: Asos
Jewelry: Glitter

I fredags var jeg jo i Odense og tog derfor hjem til min bedste veninde som bor der. Sammen med en anden veninde malede vi påskeæg og fik drinks. Jeg var ikke sikker på, hvad planen for aftenen ellers var, så jeg sørgede for et lidt festligt outfit. Som I nok har gættet er denne skjorte en af mine absolutte favoritter for tiden, og den passer næsten til alt, hvorfor det nok heller ikke er sidste gang at I ser den på bloggen. Jeg fik til gengæld prøvet en ny frisure af, hvor jeg lavede tre fletninger og derefter rullede dem op i små frikadeller. Det synes jeg faktisk blev rigtig fint (bortset fra at den ene hårnål altså var lidt for synlig. Det kunne fotografen godt have rettet). Det var en superhyggelig aften, uden bytur, men med masser af drinks, æg og gode grin. Det er fedt at vi stadig har det så godt sammen efter at have kendt hinanden i 12 år! 

On Good Friday I had drinks and painted easter eggs with two of my friends. It was such a fun night!

12 comments:

 1. Lækkert outfit med cool detaljer. Og frisuren er bare super fin.
  frkforsom.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. er skjorten den der er lidt længere bagtil?? den har jeg nemlig lige bestilt.. glæder mig til den kommer hjem!!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er det nemlig! Den er vildt fed ;-)

   Delete
 3. Den frisure skal du da helt klart lave en "HOW TO"-video om ikk Rikke ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er virkeligt nemt at lave! Måske jeg bare laver en lille billedserie :-)

   Delete
 4. Læææækkert tøj og mega sød frisure!
  -Fed blog i det hele taget! :-)

  zofiapetersen.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Oh dear, why you always wear the things I want to wear? I am looking for a necklace like this but I can't find one that wants to fit around my thiiiiick neck :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, I don't know Katrin! We just have great taste, the two of us, I think ;-) I hope you find a necklace soon! I've had to give up on a couple myself...

   Delete