Apr 6, 2012

I never knew you were standing on the shore


Top: Asos Curve // Longline top (underneath): ZJ (Zizzi Jeans) // Jeans: Zizzi // Scarf: Gina Tricot // Boots: Asos
Necklace: Asos // Earrings: monki // Rings: Glitter // Lipstick: Kate Moss for Rimmel London, no. 4


Så er jeg tilbage! Har I savnet mig? Jeg ved ikke lige, hvad der skete, men nogle gange er det godt med en pause... og det tager jeg også lige pt. rent bogstavelig talt, for jeg er hjemme i Odense på påskeferie. Det er et dejligt break fra mit elskede København. I går var jeg i sommerhus med min familie, og fik lokket min far til at tage billeder for mig. Der gik helt fotograf i ham - det var skægt! Mit outfit var pænt casual, da jeg jo bare skulle slappe af, nyde god mad og spille brætspil. I aften skal jeg hygge sammen med et par veninder og måske et smut ud i det odenseanske natteliv. Hvad får I påsken til at gå med?

I'm back! Did you miss me? I don't know what happend, but sometimes it's nice to take a break. At the moment I'm also on a break from my beloved Copenhagen, as I'm in Odense visiting my family for Easter. Yesterday we went to our summerhouse, and I had my dad take some pictures of me. He turned in to some kind of a photographer, and we had fun! My outfit was pretty casual as I was just planning on relaxing, enjoying good food and playing board games. Tonight I'm seeing some friends and maybe going out. What are you doing for Easter?

10 comments:

 1. I just love your hair! Can you tell more about how you styled it?

  ReplyDelete
  Replies
  1. I simply used a hair donut. You can also find a tutorial on youtube by looking up "sock bun". It's really easy :-)

   Delete
 2. Love your shirt and boots. The scarf is a nice touch.

  ReplyDelete
 3. Love it all - the place you are visiting looks beautiful too! Enjoy the lovely weather :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Carrie! It's always lovely there at my parent's summerhouse. I hope you had a nice Easter!

   Delete
 4. Jaaaaaa du har været savnet :-) men en tiltrængt pause skal der være plads til :-)
  Nyd din påske

  Jannie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe tak, Jannie! Håber at du har haft en god påske :-)

   Delete