Apr 29, 2012

Red Velvet Cupcakes

 Dejlig rød dej - jeg var meget spændt på resultatet! // Lovely red dough - I was very excited for the result!
 Sådan så det færdige resultat ud // This is how the final result looked
 Kecia sagde at det var de bedste cupcakes hun nogensinde havde smagt! // 
Kecia told me that these were the best cupcakes she ever had!
Line kunne vist også godt lide dem // Line seemed to enjoy them, too

Til festen i fredags havde jeg lovet at tage cupcakes med. Jeg havde længe haft planer om at afprøve en opskrift på Red Velvet Cupcakes fra Miss Jeanett, så det var lige præcis hvad jeg gjorde. Og de blev fantastiske!!! Den eneste rettelse jeg har til hendes opskrift er, at jeg brugte meget mere flormelis og at de kun skulle have 12 min. i min ovn. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bager dem, mums!


Til ca. 16 Red Velvet Cupcakes:
4 dl mel
3,5 dl sukker
1 stor tsk vaniljesukker
2 spk ægte kakaopulver 
2 tsk bagepulver
1,5 dl kernemælk
2 æg
100 g smør
1½ flaske rød frugtfarve (i den jeg brugte var der 38 ml i hver)

Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og kakaopulver i en stor skål. Bland kernemælken med æg og frugtfarven i en mindre skål. Smelt smøret og tilføj det til den røde blanding når det er kølet lidt af. Kom derefter denne blanding i den store skål til alt det andet. Fordel dejen i cupcakesforme (fyld dem kun ca. 3/4 op da de hæver) og bag dem derefter i ovnen ved 200 grader. Husk at de holder formen bedre, hvis de bages i cupcake-fade (men i almindelige papirforme bliver de også fine). Bag kagerne i 12-15 min (afhængigt af ovn, så hold øje med dem!). Tag dem ud og lad dem køle af før du giver dem frosting på.

Cream cheese frosting med vanilje:
En pakke Philadelphia natural
60 g smør (jeg brugte saltet smør - husk at det skal have stuetemperatur)
2 tsk vaniljeessens
1 vaniljestang
Flormelis 

Bland smør og flødeost sammen indtil der ingen klumper er. I skal helst gøre det i hånden og ikke med en håndmixer. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og tilsæt dem sammen med vaniljeessensen. Bland igen og tilsæt løbende flormelis indtil I synes at frostingen har den rette konsistens. Jeg brugte ca. en pakke.

For the party on Friday, I had promised to bake cupcakes. So I baked Red Velvet from a recipe by Miss Jeanett. The recipe is in danish, but I found you this similar one instead. They turned out amazing and it won't be the last time I bake them! 

3 comments:

 1. De ser godt nok lækre ud, dem må jeg prøve at bage snarest!!!

  ReplyDelete
 2. fellow blogging red-head: of course you would make red velvet cupcakes :) they look amazing... and so do you in your last entry!

  xoxo
  sarah rose
  zezaftig.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Just been out for a long run, so can I please have 2 cakes:) Great blog, I love to see women and their uniqe style. I do style many women and love the amazing beautiful difference.

  Blog love from STYLEFIG
  www.stylefig.com/blog

  ReplyDelete