Apr 8, 2012

Weekly round-up #7

Så er jeg tilbage med en ugentlig opdatering. Jeg fik jo ikke lavet en i sidste uge, undskyld. Det har været godt med en lille pause fra bloggen. Nogle gange føles det lidt forceret at skrive hver dag - især hvis der ikke rigtig sker noget spændende. Men jeg skal nok prøve at komme efter det igen. Jeg håber at I bliver hængende, selvom der engang imellem skulle opstå sådan nogle små breaks!


Opture i uge 14:

 • Jeg har set film og hygget mig med en sød person, det er dejligt engang imellem.
 • Påskeferie!!!
 • Jeg har været på visit hos familien og hygget til den store guldmedalje.
 • Familien tog et smut i sommerhus, hvor de unge tævede de gamle i Cranium. Så kan de lære det!
 • Sammen med familien har jeg fejret min farmors fødselsdag og spist alt for meget brunsviger. Mums.
 • Min mors menu har været fantastisk de dage jeg har besøgt familien i Odense: hjemmelavet pizza, hamburgerryg med grønlangkål, stegt flæsk og persillesovs og jeg kunne blive ved. 
 • Min søster, svoger og jeg var inde og se The Hunger Games. Fed film! Jeg er igang med at læse bogen også og den virker ligeså god.
 • Jeg har malet påskeæg og drukket drinks med to af mine ældste veninder. Hold kæft, hvor kan vi stadig gå helt i gymnasie-mode. Det er fantastisk!
 • Jeg har slappet så afsindig meget af hjemme ved mine forældre. Jeg husker ikke, hvornår jeg sidst har sovet så tungt og længe. Det er tiltrængt at genoplade batterierne sådan.

Nedture i uge 14:
 • Jeg har ikke fået blogget så meget, sorry.
 • Mine påskeæg blev mobbet. Især mit stakkels æg med fjer og overskæg blev døbt verdens grimmeste... rimelig ondt, synes jeg.
 • Jeg har haft problemer med min lænd det meste af ugen. Øv! Håber at det går over inden arbejdsugen starter igen...
 • Vejret. Hvad sker der for sne, regn, blæst og frostgrader i påsken? Tag mig tilbage til sidste års sol og varme!

Alt i alt har det, som I kan se, været en rigtig dejlig uge. Det har især været lækkert at være i Odense i så mange dage, og ikke at skulle bekymre sig om noget som helst. Næste uge bliver nok også ret god, den står både på vennebesøg, photoshoot og koncert. Jeg håber at I også har haft en dejlig påske. Hvad har I fået den til at gå med?


This week I've enjoyed Easter with my family and friends. Painting eggs, having drinks, playing board games and eating good food. Unfortunately I've had problems with my back, so I hope they clear up before work starts again. Next week I'm looking forward to hanging out with friends, doing a photoshoot and seeing a concert. How has your Easter been?

2 comments:

 1. Det ER altså også et ret grimt påskeæg, Rikke. Dejligt du har haft en god ferie. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Men er det ikke så grimt, at det er sødt? Håber også at du har haft en god ferie, Tine!

   Delete