Apr 12, 2012

Why do birds suddenly appear?

Udsigten fra cykelbroen på Islands Brygge ind mod centrum af København // 
View from the bridge on Islands Brygge towards the centre of Copenhagen
Der blev hygget efter et lille photoshoot i dag, og Christina og jeg fik kaffe på Baresso // 
Hanging out after a small photoshoot today, and Christina and I had coffee at Baresso
En ond bjørn af Magnus Wilster, og min nye halskæde + bluse //
Evil bear by Magnus Wilster, and my new necklace + blouse
Dagens hjemmebag: skolerugbrød og grahamsboller med speltkerner //
Baked goods of the day: rye bread and rolls

 Nu virker min iPhone endelig, og jeg er fuldstændig besat af den. Det er måske endda en underdrivelse... Drawsome, Wordfeud, Rumble, Hipstermatic og Instagram - min nye kærlighed. Jeg kan slet ikke lade være med at tage billeder af alt og intet nu, haha. Hvis I kunne tænke jer at følge med i min dag og mit liv, så skal I følge mig dér. Navnet er (selvfølgelig) stickysweetdanish! Kender I andre fede apps, som jeg burde tjekke ud?

My iPhone is finally up and running and I'm obsessed! That might even be an understatement... Drawsome, Wordfeud, Rumble, Hipstermatic and Instagram - my new found love. I can't stop taking pictures of everything now, haha. If you'd like to know what I'm up to, that's the place to follow me. My name is (obviously) stickysweetdanish! Do you know of any other cool apps I should check out?

5 comments:

 1. hvor er den flotte halskæde og skjorte fra?? Jeg er virkelig glad for din blog, og jeg synes det er så dejligt at du skriver de hjemmesider du køber tøj på, jeg har allerede bestilt fra New Look og Evans, som jeg ikke vidste fandtes før du skrev dem .. TAK! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ej, hvor dejligt! Det er jeg rigtig glad for at høre! Skjorten er ærmeløs og fra New Look, halskæden er købt på udsalg i Glitter :-)

   Delete
 2. Hvor er hun smuk hende Christina :-)

  Stine
  www.bigfashionideas.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Ohmygoodness! Obsessed with tha cross necklace! I need to get me one ASTAT! x

  ReplyDelete