May 18, 2012

The day before you came

Top: Asos Curve / Cardigan: Zizzi /Shorts: Dorothy Perkins / Tights: Zizzi  /
Boots & Necklace: Asos / Sunglasses: Primark

Hej damer, jeg er stadig i live! 
Jeg ved godt at jeg ikke opdaterer ret meget for tiden, men jeg har simpelthen så meget at se til, og så har inspirationen ærlig talt også manglet. Men jeg forsvinder ikke helt, det lover jeg! Nu er der jo også kun 3 uger til, at Tanja og jeg smutter til New York og FFFWeek. Her kan I roligt forvente outfits! 
Som I måske kan ane ud fra billederne, så tilbringer jeg noget af weekenden i mine forældres sommerhus. I morgen kører vi dog tilbage til Odense, hvor jeg venter gæster - jeg fylder nemlig 28 år (gamle kone). Disse billeder er i øvrigt taget med mit helt nye spejlreflekskamera. Jeg er stadig ved at lære det at kende, da jeg netop har købt det i dag, men jeg er allerede dybt forelsket. Jeg håber også at I vil nyde den forbedrede billedkvalitet fremover. Hav en fantastisk weekend! 

Hi ladies, I'm still alive! 
I know I haven't updated regularly in a while, but I have so much to do these days, and to be honest; I've also been lacking inspiration. I'm not gonna disappear completely though, I promise! There are only about 3 weeks left before Tanja and I leave for NYC and FFFWeek, where there'll be lots of outfit pictures! 
As you may be able to tell from these photos, I'm spending some of my weekend at my parents' summer house. We're headed back to Odense tomorrow though, as I'm expecting guests - it's my 28th birthday (feeling old). These pics were also taken with my brand new camera, my very first SLR. I'm still getting aquainted with it, but am already madly in love. I hope you'll enjoy the improved quality from now on. Have a great weekend!

1 comment: