May 30, 2012

Distortion

Distortion

Skirt & Tee: New Look Inspire / Necklace: Asos / Boots: Zara / Sunglasses: Ray Ban / Bag: by Burin


Lige nu sidder jeg egentlig og skal læse et tysk drama, da jeg har eksamen i litteratur fra Første Verdenskrig på fredag. Derfor kan man jo alligevel godt lige drømme sig væk til Distortion, som starter i dag. Heldigvis tager jeg afsted efter eksamen på fredag - for første gang nogensinde, da jeg ellers har måtte læse i den periode hvert år. Hvis vejret var som i sidste uge (og hvis jeg havde råd), så ville jeg ikke have noget imod at iklæde mig ovenstående. Råt, men med et tøset strejf. Tager I afsted?

I wouldn't mind wearing this outfit to the Copenhagen Street Festival Distortion, which starts today.

3 comments:

  1. I will buy that shirt as soon as I have money again, love it and I am eying with it for so long, now.

    ReplyDelete