May 1, 2012

Florals and spikes


Jeg er lige så stille begyndt at tænke på outfits til NY, hvor jeg jo skal til Full Figured Fashion Week. Jeg vil gerne have noget som er lidt flashy, men stadig er casual og min stil (hvordan man så end definerer den). Disse to ting bestilte jeg i går. Blazeren havde jeg længe haft i kiggerten og da den var sat ned til halv pris, kunne jeg ikke modstå længere. Jeg fik desuden 15% ekstra rabat, så nu glæder jeg mig bare til at den kommer. Skoene blev jeg tippet om hos Christina fra Passions For Fashion - hun er virkelig god til at finde lækre og billige ting på Ebay. Jeg håber at de passer! Nu mangler jeg så bare resten til mine outfits... men jeg ender nok med at lave noget last-minute-shopping. Hvad jeg tager på afhænger nemlig altid af mit humør, og heldigvis er der masser af muligheder for at shoppe i New York. Men jeg skal jo have planlagt lidt, for der er mange events!

I'm starting to plan outfits for Full Figured Fashion Week in NYC. I ordered these two items yesterday and I can't wait for them to arrive. It's a start, so let's see how I end up looking for all the events. My mood very much defines my outfit choices, so I might do a little last minute shopping. Luckily there are lots of places for that in New York, but I do need to have some kind of a plan. Excited!

1 comment:

  1. Hah! those shoes are enough to ensure you dont get mugged! :-P So cute, and yet such a beautiful weapon! :P hahah

    ReplyDelete