May 2, 2012

Give me a head with hair


Der er efterhånden rigtig mange af jer, som har bedt om guides til at style jeres hår. Jeg synes virkelig ikke at jeg er særlig kreativ, og ofte ender jeg bare med at lave et eller andet tilfældigt, indtil jeg synes at det er pænt nok. Når jeg så engang imellem gør lidt ekstra ud af håret, er det takket være youtube. Jeg er stor fan af de mange tutorials man kan finde derinde, og her følger nogle af mine favoritter. 

A lot of you have asked me about tutorials for hairstyles. I don't think I'm all that creative when it comes to my hair, and I often just end up doing something random until it looks nice. When I do try and make an extra effort, I turn to youtube. I love how many different guides you can find there, and here are some of my favourites.

------------------------

Knolden er min bedste ven. Inden jeg købte en "donut", brugte jeg bare en sok, ligesom hun gør i videoen. Det er nemt at variere, hvor man vil placere knolden: det kan være højt oppe, nede eller i siden. Leg med det!

The bun is my best friend. Before I bought a "donut", I just used a sock, like she does in the video. It's easy to play around with where you want to place the bun. It could be at the top of your head, in the back or on the side.

Min go-to frisure // My go-to hairstyle
Og en variation af denne // And a variation of it------------------------

Jeg synes at det ser så fint ud, når håret har været oppe i en knold natten over eller i løbet af dagen. Jeg gider som regel ikke stå og krølle mit enorme garn, og krøller holder alligevel virkelig dårligt i mit hår, så dette er den nemme løsning for mig.

I think it looks so neat when the hair has been in a bun all night or during the day. I usually can't be bothered to use a curling iron in my huge head of hair, and they never really last anyways, so this is the easy solution for me.

Og sådan ser det ud når jeg tager det ud af "sokken" (og efter et par drinks... det sidder normalt lidt pænere) //
This is how it looks out of the "sock" (and after a few drinks... usually it's a bit neater)------------------------

En ny favorit er denne nemme, nemme style. Jeg fletter blot mit hår i tre fletninger, ruller dem op og sætter hårnåle i. Videoen viser en lidt anden variation, som jeg også snart skal have prøvet af.

This is a new favourite of mine. I simply braid my hair in three braids, roll them up and pin them. The video shows a slightly different version, which I'm gonna try out soon.

En af mine nye yndlingsfrisurer - supernem! // One of my new favourite hairstyles - it's so easy!Her er lidt flere tutorials, som jeg meget snart kaster mig ud i. Og der er så mange flere at finde, så det er blot med at gå i krig, de damer. God fornøjelse!

Here are some more tutorials that I'd like to try out in the near future. There are so many others out there, so take a look around. Have fun!2 comments:

 1. so pretty. you are stunning.. such an adele vibe.
  xoxoxo-
  sabrina
  www.samplesize16.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. sooooo cool! Plus your hair colour is so fierce xo

   Delete