May 19, 2012

Now you're old enough to see the R-rated show


Blazer: Asos Curve
Top: New Look Inspire
Skirt: Asos Curve

A very happy birthday girl

Necklace: Glitter
Details of my blazer, skirt and nails
Shoes: London Rebel @Asos

Det er min fødselsdag i dag, og jeg fejrer med min familie indtil kl. 20, hvor jeg venter et par venner. Jeg er jo i Odense, så det er bl.a. to af mine gode veninder der kommer. Dette er familie-outfittet, men jeg skifter til et andet inden vi tager i byen i aften. Jeg er vild med at blande farver og mønstre, og min nye blazer fra Asos, købt på udsalg, liver virkelig op i garderoben. I morgen regner jeg med at smække det andet outfit op, so stay tuned. Hav en dejlig aften!

Today is my birthday and I'm celebrating with my family until 8 PM, where I'm expecting a few guests. I'm in Odense, so two of my besties are able to come. This is my outfit for family time, but I'm gonna change before going out tonight. I love mixing colours and prints, and my new blazer from Asos Curve, which I got on sale, really brightens up my wardrobe. I think I'll put the other outfit up tomorrow, so stay tuned. Have a great night!

4 comments:

 1. Tillykke med dagen... :) Super fed Blazer, elsker de farver og blomster :)

  ReplyDelete
 2. Super cute! Love everything! Have fun! And Happy Birthday!

  ReplyDelete
 3. Tillykke med fødseldagen. Hurra:-). Er helt tosset med nederdelen. Du ser super tjekket ud:-)
  frkforsom.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Love everything about this outfit, love how good these patterns look together!

  ReplyDelete