Jun 16, 2012

I still got the blues for you [FFFW #3]


Dress: Carmakoma (sponsored)
Necklace: Queen Grace Collection
Clutch: unknown // Ring: Glitter // Bracelet: Forever 21
Heels: Dorothy Perkins
Posing for Catherine's - I think my word suits me pretty well
My girls! Karen of Curvy Canadian, Jess of Too Many Sequins and Tanja of Miss Cherry Lipz
I met the lovely Fluvia Lacerda, face of Carmakoma's Lab/27. She's even prettier in person!
With Marie Denee of the Curvy Fashionista and Kelly Brown of Masque Mag
With Gaëlle of Les Pitreries de Vanoue and Sarah of Queen Sized Flava
With the lovely Monique of Curves and Chaos, who featured me on her blog when mine was still brand new
With Dani of Danimezza
Love these girls!

Torsdag aften bød Full Figured Fashion Week på et networking event på en natklub i Midtown. Selvom jeg havde forventet et lidt mere afdæmpet arrangement med cocktails og baggrundsmusik, så var det sjovt med høj musik og fingermad. Jeg synes stadig at noget af det bedste er at være sammen med de andre bloggere, men jeg er også ved at blive bedre til at networke. Et af aftenens højdepunkter var utvivlsomt at møde plus-modellen Fluvia Lacerda – og så endda i en Carmakoma-kjole, som hun selv har. Kjolen fik i øvrigt virkelig mange komplimenter, og jeg er vildt glad for at være med til at fremme dansk design ”over there”. Halskæden var virkelig også populær, og jeg er så glad for at jeg fandt den til sample sale. Det eneste minus ved aftenen var, at mine fødder allerede er trætte af stiletter. Heldigvis er jeg ikke den eneste der skifter til flade sko sidst på aftenen. Det bliver spændende at se, hvordan jeg klarer de sidste fester!

Full Figured Fashion Week continued as Tanja and I went to the networking event ”Curves, Cocktails and Connections” at a club in Midtown Thursday night. Even though I'd expected a different kind of event, it was fun to find the place playing loud music and seeing everyone in a party mood. I still think the best part of this experience is to meet and hang with all the bloggers, but I'm also getting better at networking. One of the highlights of the night was meeting plus-size model Fluvia Lacerda – and in a Carmakoma dress she herself ownes none the less. The dress got me a lot of compliments, and I'm so happy to represent Danish design over here. The necklace was extremely
popular, too. I can't believe I found it earlier that day at the sample sale. The only downside to the night was the fact, that my feet were killing me. Luckily I'm not the only one slipping into flats at the end of the night. We'll see how I do at the last parties!

8 comments:

 1. Den kjole er jo imponerende ikke-krøllet på dig. How did you do that?

  ... måske har man slet ikke tid til at sidde ned i New York? :D

  ReplyDelete
 2. Så faldt jeg lige ved et tilfælde over din blog - og hvilken skøn blog! Den er nu blevet en af mine overspringshandlinger i eksamenslæsnignen, hovsa! ;) Synes det er skønt med inspiration til hvor man ellers kan købe tøj henne - men må jeg spørge hvad str. du bruger i Newlooks tøj?

  ReplyDelete
 3. I'm loving the New York posts Rikki. You all look so beautiful. Must be the glow of good company!

  ReplyDelete
 4. Your necklace and shoes are so pretty! You look gorgeous and everyone looks beautiful. Hope you have just as much fun at the next event!

  ReplyDelete
 5. Er vild med dit outfit. Det hele spiller bare. Er især tosset med halskæden:-)
  frkforsom

  ReplyDelete
 6. Wow! Jeg har lige fundet din blog igennem "Hey Fat Chick", og jeg må bare sige, at du er utrolig smuk - og hvilket forbillede! Du og mange andre smukke kvinder på Hey Fat Chick inspirerer mig virkelig. Jeg må indrømme, at jeg har undviget at vise mig i fuld figur på min blog, da jeg har været nervøs for reaktionerne. Men du og andre kvinder på Hey Fat Chick giver mig mere mod, for jeg elsker mode ligeså meget som tynde kvinder. :)
  Tak for en skøn blog!
  - Lea

  ReplyDelete
 7. LOVE that blue dress. I think you should have gone down a size though, it would have looked that much better!!! And I saw Fulvia with it on, she had on the black roller coaster that looked so nice. Did you try that? i wanted to, but by the time I learned abotu Carmakoma, the blue dress was sold out. Youre lucky.

  ReplyDelete