Jun 26, 2012

Let the memory live again [FFFW #9]

Dress: Adrianna Papell @ Macy's
Earrings: Ashley Stewart
Rings: borrowed from Miss Cherry Lipz (the right one is Dyhrberg/Kern)
 5 min. up-do (!)
 I felt comfortable and very glamourous!
 On the red carpet with Karen of Curvy Canadian
 I love this shot, even though my shapewear totally shows! So much for glamour...
 With the ever stylish Dani of Danimezza
 With the fun and fab Olivia of Wait Until The Sunset (who was wearing Carmakoma, yay!)
 With Plus-model of the year, Ashley Graham
 With the amazing and cool designers of 17 Sundays, Claire (left) and Nikala (right)
Going out after the show, with (left to right) Rebecca of The Plus Side Of Me, designer  Jen Wilder of Cult of California, designer Anslee Connell of Savannah Red, Olivia of Wait Until The Sunset, Tanja of Miss Cherry Lipz, Nicole of A well-rounded venture, designer Nikala of 17 Sundays, model Samantha Morris, model Vicky Poole, model SallyAnn Thibedeau and designer Claire Primrose of 17 Sundays. We had a blast!

Dette indlæg har jeg ventet længe på at skrive, og jeg har glædet mig til at vise jer et af de bedste køb på turen: min finalekjole! Lørdag aften var der Retailer/Boutique's Showcase, og jeg kunne ikke vente med at hoppe i kjolen, som jeg allerede havde købt på den første dag i New York. Sikke en succes! Jeg fik så mange komplimenter for den, flere tog billeder og lavede video af den (og mig) - og jeg kan også se på billederne, at jeg nærmest stråler. Jeg havde det SÅ godt i den, den var vildt behagelig og jeg følte mig meget smuk. Jeg havde ellers aldrig troet, at sådan en type kjole ville sidde pænt på- og klæde mig, men da jeg faldt over den i Macy's, og hoppede i den for sjov, var jeg solgt. Jeg ville gerne have haft sorte stiletter på, men da jeg desværre ingen havde med og ej heller var faldet over et par, måtte jeg nøjes med mine nude wedges. Det gik også ok, men sorte havde lige været prikken over i'et. Vi havde en helt igennem dejlig aften. Showet var fint, men det var middag og bytur med de skønne damer bagefter, som virkelig gjorde det til en uforglemmelig aften. Jeg kan slet ikke vente til næste år, hvor vi skal samles igen!

I've been dying to write this post and to show you one of my best purchases in New York: my dress for the finale! Saturday night was the Retailer/Boutique's Showcase, and I couldn't wait to put the dress on, since I'd bought it on my first day in the city. What a success! I received so many compliments, several people took photos and made videos of the dress (and me) - and I can tell by the pictures that I had a sort of glow that night. I felt so comfortable and beautiful in it, and I never even thought a dress like that would look good on me. But when I saw it at Macy's I had to try it on, and who would have known that it was love at first sight! I would have liked to have worn black heels with it, but since I hadn't brought any and not found a pair over there, I had to settle for my nude wedges. It worked out okay, but black ones had made it that little bit more perfect. We had a great night - the show was fine, but what really made it memorable was dinner and drinks with the lovely girls afterwards. I really can't wait for our reunion next year! 

15 comments:

 1. You look fab in this dress can see why you;d be so happy in it xxx

  ReplyDelete
 2. Du stråler virkelig Rikke. Den er så smuk og den sidder jo fantastisk på dig!
  Designet er så unikt og gennemført, du har virkelig ramt plet!
  Håber I har har haft en fantastisk tur. Det har i hvert fald været spændende at følge med!

  Stine
  www.bigfashionideas.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind mange tak, Stine. Det var helt ubeskriveligt godt!

   Delete
 3. Den kjole er virkelig så fantastisk! Jeg er vildt misundelig over at det ikke er mig der ejer den! ;-) Og du ser fantastisk ud i den!

  -Karina
  http://copenhagencurves.blogspot.dk/

  ReplyDelete
 4. that dress is amazing! you literally look like a movie star. beautiful! you should also do a blog post on how you got that amazing hair style in 5 minutes. that is just crazy talk.

  -Jules
  http://jajajules.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much, Julia! In all honesty, I often do my hair without looking, so I wouldn't know how to do a tutorial... just pin and go! ;-)

   Delete
 5. Shit hvor er du bare lækker i den kjole. Den sidder så flot på dig, og stylingen er bare så fin:-)
  frkforsom.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tak!!! Jeg følte mig også virkelig godt tilpas i den :)

   Delete
 6. Hvor ser du altså bare lækker ud i den kjole Rikke..
  Hold da kæft den er flot :o) den kan jeg godt forså du ikke
  kunne lade være med at købe :o)

  ReplyDelete
 7. Uh, I ser godt ud! Har du ikke en tutorial på den der 5 min up-do?

  ReplyDelete