Jul 4, 2012

Onsdagstip: billigvoks.dk

Sorry, this post is aimed at my danish readers only.

Som I måske tidligere har bemærket, har jeg indgået et lille samarbejde med billigvoks.dk. Bag billigvoks.dk gemmer sig nogle fantastiske drenge, som køber en masse lækre produkter billigere ind, og derfor også kan udbyde dem til yderst favorable priser. De har bl.a. Essie, Eos, Label.m, Sebastian og ghd - og nu har de også Ole H. Endda til priser der virkelig sparker røv! Jeg har længe ønsket mig Oles "Firm Action Mask", og ledte forgæves efter den i Sephora i New York. Men hvad kommer jeg så hjem til? Et tilbud om at teste den for billigvoks.dk. Mine bønner blev hørt! Masken sælges til blot 138 kr. (for den mindste størrelse), så der spares over halvdelen af den vejledende udsalgspris i Danmark.

Se hele Ole Henriksen sortimentet her, eller find masken her

Derudover har jeg i et par uger nu rendt rundt med disse to produkter på mine læber. Tuben har jeg med i tasken, og jeg elsker konsistensen, smagen og ikke mindst fugten, som den tilføjer mine læber. Dåsen står hjemme, og er blevet en del af min aftenrutine, hvor den både ryger på læber, albuer, små rifter eller tør hud. Den har nemlig en lidt federe konsistens og så køler den en smule. Drengene fører hele Smith's sortimentet, og igen kan man spare 50%. Der er i øvrigt superhurtig levering hos billigvoks.dk - hvis man bestiller inden kl. 18, kommer pakken næste dag. Thumbs up for det!

 Find hele sortimentet her 

Note: Jeg har fået produkterne i sponsorgave, men indlægget giver udtryk for min personlige mening.

No comments:

Post a Comment