Jul 14, 2012

Strange how my heart beats to find I'm standing on your shore

 Swimsuit: H&M+ // Sunglasses: H&M // Bracelet: Palm Beach Jewelry // Earrings: Times Square Market

[English below]

Dette indlæg har været på tegnebrættet i to år: mig i badedragt, til offentlig skue og forevigt i Cyber Space. Det har til tider været skræmmende at tænke på, og på trods af at jeg er nået rigtig langt i min personlige kamp med selvtilliden, og uden problemer kan spankulere rundt i badedragt på standen, så har det alligevel kostet en del overvejelser og mod at lægge dette på bloggen. Men nu er det her, og jeg er fandme stolt af det! 

For helt ærlig: vi trænger til at se alle former for kroppe. Virkeligheden byder på så meget forskellighed, og vi skal lære at se, og at acceptere os selv, i andre. Det kan være rigtig svært, når magasinerne kun viser bikinikroppe op til størrelse 42 - som regel i øvrigt med timeglasfigur. Vi er dog langt fra alle velsignede med proportioner i balance. Jeg er to størrelser større foroven, end jeg er forneden. Men jeg får det til at fungere, og jeg møder dagligt kvinder med samme figur som jeg. De ses bare alt for sjældent i medierne, og hvis jeg ikke arbejdede med plusmode, eller læste blogs, så ville jeg ikke lægge mærke til dem. Jeg husker tydeligt, hvor alene jeg følte mig med min krop, min størrelse og mine proportioner, da jeg var yngre. Det var et mareridt at gå på stranden eller i svømmehallen. Jeg pakkede mig ind og smed sjældent min T-shirt. Jeg gik en overgang også med shorts, fordi jeg ikke brød mig om at vise mine inderlår, som jeg dengang syntes var så pinligt flæskede og fyldt med appelsinhud. Men ej heller det er jeg alene med. Strækmærker, appelsinhud og mindreværdskomplekser er noget langt de fleste kvinder kæmper med. Og i stedet for at sammenligne eller kritisere andre kvinder og deres kroppe, synes jeg at vi bør stå sammen om at rykke lidt ved de skønhedsidealer, som vi alle lider under. Vi er alle smukke, og vi har alle ret til at føle os som sådan. Ligesom vi har ret til at føle os godt tilpas i badetøj, og vise vores krop frem uden skam. Jeg sætter så kæmpestor pris på de bloggere, som har banet vejen for os andre, og som har vist deres flotte og forskellige kroppe frem i badetøj allerede: Gabi Fresh, Chastity Garner, Jasiferlionsclub m.fl. Jeg elsker "fatkini"-bevægelsen, hvor plus-size kvinder viser sig frem i badetøj, og her er jeg i al min pragt - take it or leave it!

--------------

This post has been on my mind for two years: me in a swimsuit, for everyone to see and forever floating in Cyber Space. It's been scary thinking about it at times, and even though I've come a long way in my personal battle for confidence, and I can walk in a swimsuit on the beach just fine now, I've still had my doubts about actually doing this. But now it's here and I'm damn proud of it!

Honestly, we need to see more variety in bodies in the media. Reality offers us so many different shapes, and we need to see and appreciate them. Just as much as we need to recognize ourselves in them, which can be quite difficult when most magazines only show us hourglass bodies up to size UK 14 at most. However, we're not all blessed with such proportions. I'm two sizes bigger on top, but I make it work, and I encounter women with the same shape as me on a daily basis. But if I didn't work with plus-size fashion or read blogs, I wouldn't notice them. I clearly recall how alone I used to feel with my body, my size and my shape when I was younger. Going to the beach or the pool was a nightmare. I wrapped up in towels and hardly took off my T-shirt. I even wore shorts for a while, because I was so ashamed of my inner thighs, that I looked at as being floppy and full of cellulite. But I'm not alone in that feeling either. Most women battle with both stretchmarks, cellulite and self-esteem issues. Instead of constantly comparing ourselves with, or judging, other women and their bodies, I think it's time to unite and fight for a change in body image ideals. We all suffer under them, but we're all beautiful and have a right to feel that way. As we have a right to feel comfortable in swimwear and show off our bodies and shapes without shame. I so admire and appreciate all the bloggers, who've paved the way for the rest of us, and already shown their curves in swimwear: Gabi Fresh, Chastity Garner, Jasiferlionsclub and so many more. I love the "fatkini" movement, and here I am in all my might and glory - take it or leave it!

63 comments:

 1. Du er pisse sej og du ser skide godt ud !

  ReplyDelete
 2. hold kæft hvor er du lækker at se på! Det burde ikke være et issue at vise sig i badetøj, men det er det desværre blevet. Men du gør det fandme godt og du er så smuk! Jeg har det desværre omvendt af dig. Jeg har den største nigga booty og de mindste bryster, men det gælder bare om at være stolt af det man har og det er du et flot bevis på!

  /Frederikke

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tusind tak, Frederikke! Det er jeg vildt glad for, at høre! Rock it, if you got it, and you sure got it ;-)

   Delete
 3. Meget modigt og meget flot:)

  ReplyDelete
 4. Jeg giver dig ret. Og på billedet er du smuk som du er. Men reelt må man indenfor skønhedsindustrien sætte en grænse. En grænse begge veje... Og det handler om sundhed!

  Idag og i mange år har man kun set meget tynde modeller, hvilket ikke giver mening, men det giver heller ikke mening vi skal have skønhedsidealer der er appellere til fedme. Str 42 er selv idag ikke accepteret i modeinddustrien, det bliver kæmpet for i den grad nu mere end nogensinde!

  Jeg giver dig ret, lad os stå sammen og rykke ved netop som du også selv skriver - Skønhedsidealerne -. Str 50 er for mig ikke et ideal, det er en forbruger størrelse, men ikke et skønhedsideal!

  ... Og modigt, by the way ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er slet ikke enig her... Er man syg, hvis man er en størrelse 50? Hvem siger det? Er du læge? Eller er det bare dine fordomme om at fede mennesker er usunde der taler? Man kan sagtens være en sund størrelse 50. Faktisk viser en ny undersøgelse (http://www.jabfm.org/content/25/4/422.full) at man kan være op til 50kg overvægtig før der er en påviselig øget dødelighed. Samme undersøgelse viser at undervægtige har en dobbelt så øget dødelighed som normalvægtige. Den konkluderer altså at det trods alt er sundere at være (betydeligt!) overvægtigt

   Så fair nok at nogle ikke synes at en str. 50 er/bør være noget at stræbe efter, men det er ikke fair at gemme sig bag "sundhed" som grunden til dette. For hvad størrelse er man når man ikke længere er sund? 44? 46? 48? 50 udstråler jo åbenbart ikke sundhed...

   Jeg synes i den grad at der bør rykkes ved idealerne og at medierne bør vise flere kvinder som de er. Og for mig går grænsen IKKE ved en 42. Fedt nok, hvis modeindustrien/skønhedsindustrien en dag accepterer en str. 42, men det betyder jo stadig at en masse kvinder ikke er inkluderet, fordi de er større end en 42... Det kan jeg ikke rigtigt bruge til noget. Desuden er størrelse jo ikke det eneste som skønhedsindustrien fokuserer på, den har jo også mange andre specifikke "krav" til hvad der er smukt. Højde, ansigtstræk, kropsform, osv. De færreste af os kan alligevel spejle os i modeller uanset om de er en 34 eller en 42 ;-)

   Jeg tror på det smukke og unikke i hvor enkelt kvinde og synes at personlighed hos, f.eks modeller og forbilleder er MEGET vigtigere end hendes størrelse.

   Og så forresten: så flot, Rikke! Gad godt have dit mod :-)

   -Karina

   Delete
  2. For det første vil jeg slet ikke ind i en snak om fede mennesker, og måden du vælger at tage min ord, og køre skævvridning på dem. Det er ikke sundt for en debat, kun at det leder til en diskussion som intet har med indhold eller kontekst at gøre.

   Derfor vælger jeg at overse dine første 2 sætninger, da taleformen er usammenhængende, inklusiv en personificering som gør det personligt, og igen uden for indhold og kontekst.

   Derimod vil jeg sagligt svarer:

   1. Nej jeg er ikke læge, og der intet i ovenstående hvor jeg indikere dette. Men min kæreste derimod... Som udover har 20 års erfaring indenfor kost og ernæring, og DK mester i styrkeløft, har en vis erfaring indenfor sundhed/kost og ernæring...

   2. Fordomme synes jeg heller ikke, at jeg på nogen måder indikerer også synes jeg faktisk, du er rigtig grim i din mund med den udtalelse... Føj, hvor er du skammelig at projicere, din måske egen usikkerhed over på mine ord, som rent faktisk giver medhold og taget ud fra ref. af bloggers egne ord.

   Og så er der vist kogt nok suppe på det!!

   Undersøgelsen du ref. er en undersøgelse der statistisk er målt ud over en samfundsgruppe i USA, hvor fedme er et reelt samfundsproblem. JABFM - Journal of the American Board of Family Medicine. Deres målinger og statistikker vil aldrig og kommer aldrig til at ligge parallelt op af den danske... Det handler om befolkningsantal, samfund, kultur, størrelse og masse.
   Man kan ikke tage en undersøgelse baseret på det Amerikanske samfund og sidestille det med det Danske... Sundhedsundersøgelser baseres udfra samfundet du lever i, og i Danmark har vi ikke de samme problematikker i samme størrelses orden som i USA, og det er fakta.

   Udover det kan du forholde dig til vores sundhedsregler og meget nemt læselig beskrivelse:
   http://www.sst.dk/publ/publ1999/fedme/Definition.htm - Sundhedsstyrelsen

   Skønhedidealer er ikke det samme som en forbruger størrelse, derfor ideal. Men motivation i forhold til sig selv og identificering i forhold til egen opfattelse. Alle kvinder er inkluderet når talen falder netop på skønhedsidealer.

   Jeg bliver nød til opponere imod at de færreste kvinder kan spejle sig i størrelses ordenen 34 til 42.. Tror du virkelig at kvinder er 46+ og det er der størstedelen af den danske befolkning ligger?!

   Jeg er så enig med dig i at alle er smukke, men gentager... Der er forskel på et skønhedsideal og forbruger!

   Delete
  3. Jeg synes bestemt ikke jeg skævvrider dine ord. Skriver du ikke at en størrelse 50 ikke er et udtryk for sundhed? For det er sådan jeg læser det når du siger at Rikke er smuk på billedet, men at skønhedsindustrien må sætte en grænse som er sundhed. For mig er det mere end en antydning af at Rikke/str, 50 ikke er sund. Jeg synes bestemt ikke at jeg er grim i min mund, at du så ikke bryder dig om min retoriske skrivestil, det er jo en anden sag. Jeg prøver derimod bare at finde ud hvad din faglige baggrund for at sige at en str. 50 er usund er. Jeg synes jeg er 100% saglig.

   At du ikke synes det er relevant at kigge på andre undersøgelser end de danske synes jeg er mærkeligt. Det videnskabelige grundlag for JABFM undersøgelsen er fuldstændigt relevant, det omhandler folk i forskellige vægtklasser, hvordan de er blevet fede/tynde, kan jeg ikke se er relevant. Det statistiske grundlag er jo hvad det er, studier kan altid være større eller køre over endnu længere tid, men jeg er helt sikker på at protokollen sagtens kan overføres globalt. Men bortset fra det, siger jeg jo faktisk heller ikke at undersøgelsen blindt bør erstatte det vi bruger pt, selvom BMI længe har været omdiskuteret, fordi det netop ikke siger noget om hvordan folk er bygget, hvordan de lever, osv. Jeg bruger udelukkende undersøgelsen til at sige at noget kunne tyde på at overvægtige måske ikke er helt så usunde, som "man" tror. Og at man måske skal passe på med at sige at folk er usunde, udelukkende pga. størrelsen.

   Og så er det vist dig der skævvrider mine ord, for jeg siger jo ikke at størstedelen af befolkninger er 46+, men at modeller er modeller af mange andre grunde end deres størrelse og DERFOR kan de, uanset størrelse, alligevel være svære at identificere sig med. Det er jo ikke alle der har lange ben, en perfekt næse, bryster der sidder af sig selv, osv, osv. Jeg kender masser af smukke kvinder som, selvom de i princippet er samme størrelse som de klassiske modeller, slet ikke kan identificere sig med dem alligevel. Jeg kan ikke se hvorfor forbrugere ikke skulle diktere skønhedsidealet, det er jo, i sidste ende, forbrugeren der har magten (=pengene), ikke?

   Jeg er sikker på at rollemodeller, som Rikke her, vil få mange flere kvinder til at få det godt med deres kroppe, end en model i str. 42. Også mindre kvinder. Fordi Rikke er som hun er og hun signalerer at det er ok at være som man er, selvom man ikke ligner en model.

   Men vi bliver nok ikke enige og det behøver vi bestemt heller ikke. Jeg har min holdning til sundhed og skønhed, du har din. Det skal der være plads til.

   -Karina

   Delete
  4. Kære Karina,

   Som min mand siger; Hvorfor gider jeg dog bruge tid på dette en Søndag aften. (Måske handler det egentlig bare om at han vil have min opmærksomhed) ;)

   Jeg ønskede mit oplæg kunne og ville klargøre nogle faktuelle oplysninger, men nærmest tværtimod.

   Sjovt nok ønsker jeg bloggers mening, men jeg får din... Mon du er bloggers veninde? ;)

   Jeg læser alt hvad du har skrevet, tage det med i overvejelser i forhold til mit daglige virke.

   Hvorom alt er, vi kan være enige om at være uenige på dette tidspunkt, og dertil vil jeg slutte med... Har læst lidt på din blog, du er ikke så tosset, måske støder vi på hinanden en dag.

   God aften ;)

   Delete
  5. Kære "Anonymous" (Jeg har et ret godt bud på hvem jeg taler med, men hvis du ikke selv vil stå ved det, så vil jeg bestemt ikke være den der nævner det),

   Ja, jeg er Rikkes veninde, men det kan jeg overhovedet ikke se er relevant. Jeg skjuler ikke min identitet, Rikkes læsere har "mødt" mig her på bloggen før, så de ved godt at vi er veninder. Jeg skriver ikke her for at "forsvare" Rikke, det er hun udmærket selv i stand til. Jeg troede at du lagde op til diskussion og eftersom jeg elsker at debattere og dette emne ligger mig på sinde, ja, så troede jeg det var ok at smide mine holdninger ind også, hvis du ville have Rikkes mening helt privat, ja, så står hendes email-adresse ude i højre side.

   Men du/din mand har nok ret, lad os holde fred for i aften.

   -Karina

   Delete
  6. Jeg kender ikke dig, desværre... Jeg vil gerne stå ved hvem jeg er, men det er også nettet, og det står jeg også ved...

   Grunden til jeg skriver på hendes blog, er fordi hun har lagt oplægget på som blogger, og det normalt er blogger som man skriver til, når man svarer på hendes blog.

   Nuvel, jeg tager imod din opfordring, og skriver til blogger, såfremt jeg har mere på hjerte ;) (Hvilket jeg nu ikke har og ikke mere hemmeligt og i en tone som en offentlig side godt kan tåle)

   Fred, jamen dog - Er vi i krig?! ;) For så rejser jeg gerne det hvide flag, for der er langt fra en god debat til fredsaftaler, udfra min optik. ;)

   Ha det godt, godt indlæg og smuk kvinde hende Rikke... Det står jeg også ved ;)

   Delete
  7. Kære "anonyme" (som vi slet ikke kan regne ud, hvem er)

   For det første vil jeg bede dig om ikke at referere til mig som "bloggeren" - jeg hedder faktisk Rikke.

   Jeg har været på ferie indtil her til eftermiddag og kun udgivet kommentarer uden svar, da jeg har været rimelig udkørt efter en 10-timers køretur. Ja, Karina er min veninde, men hun svarer for sig selv. Du ønsker min mening, og den skal du få.

   Jeg har lagt op til at der skal vises et bredere udvalg af kvindetyper, -kroppe og -størrelser, ikke at JEG er et ideal, eller at en str. 50 skal være det nye ideal (i øvrigt er jeg en str. 52 foroven, how about that?). Idealer burde efter min mening afskaffes helt og aldeles, for vi er alle så forskelligt byggede, og derfor hverken kan eller skal vi stræbe efter én, eller flere, typer kvinder/kroppe. Ingen er mere rigtig, ingen er bedre end en anden. Det bedste ideal man kan stræbe efter og lade sig motivere af, er ens egen selvopfattelse af, hvor man har det godt i sin krop. Selvaccept er den eneste vej frem, på alle punkter. Jeg vil aldrig stræbe efter at ligne en anden, for jeg er helt perfekt og unik i mit eget skind. Hvad end det er i den størrelse jeg har nu, har haft eller vil få senere i livet. Min pointe med det jeg skriver i dette indlæg, med mine billeder, og min blog i det hele taget, er, at vise én af virkelighedens former. Uden photoshop, uden skam, uden at lægge op til at jeg er en "rigtigere" kvinde end andre. Jeg er blot mig, men jeg ved at der er flere af min slags derude. Kvinder, som ikke kan genkende sig selv i modebladene. Ikke fordi de nødvendigvis er større end en 42, men fordi de, som Karina og øvrige læsere også kommenterer, ikke er over 173 cm, ikke har timeglasfigur, perfekt hud osv. Jeg viser mig selv, min krop, min stil, og dele af mit liv frem på min blog for at udvikle mig selv, få et bedre indblik i, hvem jeg er, vil være eller kan blive - og for at (forhåbentlig) inspirere andre. Om det så er mit "mod", min stil, min personlighed, eller noget helt andet, som folk vælger at tage til sig, så handler det for mig om at vise mig uden (for meget) filter. Jeg lægger selvsagt ikke hele mit liv op til offentlig skue, men det man ser her er i hvert fald 100% sandt, ubehandlet og ægte.

   Når det så er sagt, så vil jeg gerne lægge side til debatter, men jeg frabeder mig dine fordomme om sundhed. Min blog er en modeblog, hvor selvaccept, uanset vægt eller størrelse, er det nærmeste forbundne emne. Jeg lægger ikke op til en diskussion om sundhed, da jeg absolut intet ved om, hvem der er sund, og hvem der ikke er. Jeg har ikke røntgensyn, og jeg gør mig ikke til herre over en sag, som jeg ikke kan udtale mig om. Jeg ønsker ikke at dømme nogen, for hvordan kan man f.eks. se på en str. 36 om hun er sund, blot fordi hun er tynd? Eller på en str. 32 om hun har anoreksi, eller måske bare er bygget spinkel? Du er ikke læge, det siger du selv. Så lad være med at udtale dig om noget, som du rent faktisk ikke kan bakke op med beviser. Det provokerer mere end det gavner.

   På min side handler det om, at gøre det bedste ud af det man nu engang er velsignet med. Om at acceptere sig selv, have det sjovt og lege med sin stil - selv som fed! For det kan faktisk godt lade sig gøre, at du ved det.

   God aften, og på gensyn, er jeg sikker på.

   - bloggeren

   Delete
  8. Kære Rikke og Karina..

   Jeg gentager... Jeg aner ikke hvem i piger er, jeg har fået linket din blog, og blev faktisk glad for at læse den, men nu ved jeg ikke længerer...

   Jeg synes du/i er ubehagelige mennesker der ikke kan tage imod hverken komplimenter og at enighed er nul tolerance.

   Hvor om alt er, nu ønsker jeg jer alt godt, begge! Og vil bestemt ikke anbefale hverken den ene eller anden blog. Synd, troede du havde mere at byde på.

   Nu er jeg glad for at jeg ikke offentlig gjorde mig. Det ville have kommet i en privat mail.

   Ha det godt!

   Delete
  9. Jeg fik svaret før jeg så denne kommentar. Jeg er ked af, hvis vi har fejlfortolket dit ophav, vi er bare stødt på holdninger utrolig tæt på dine fornyligt, formuleret i samme tone og ordvalg. Så var det nemt at tolke det ind i dine kommentarer, især fordi meget få kommenterer 100% anonymt. Jeg kan dog på ingen måde se, hvordan jeg kan være et ubehageligt menneske på baggrund af min kommentar, og ser ej heller, hvilke udsagn du bygger denne udtalelse på. Hvis du har ret til dine meninger og holdninger, har jeg så ikke også det? Jeg synes faktisk at både Karina og jeg skriver ret pænt og sagligt, der er intet personligt angreb og jeg har på intet tidspunkt været grim eller ubehagelig overfor dig. At du ikke vil anbefale min blog er din egen sag, men jeg synes at det er et utroligt tyndt grundlag du bygger det på.

   Jeg ønsker også dig det godt fremover.

   Delete
 5. Til ovenstående:

  Jeg kan være enig så langt som at det er vigtigt at promovere sundhed. Men for mig og som jeg osse tror det fx er for Rikke, så handler det ikke om at hendes krop (og min) skal være et ideal at stræbe efter. Men det handler om at den skal accepteres, og at det samfund vi lever idag skal kunne se det smukke i andet end str. 34-42. At vi ikke skal gemme os væk. Du har åbenlyst en holdning og viden om dette emne, men jeg synes ærligt talt du glemmer at vi måske bare gerne vil accepteres. Folk skal bestemt ikke bestræbe sig på at se ud som mig - for nej jeg er måske ikke særlig sund. Men hvor ville jeg dog ønske at flere kunne se skønheden. Og så kan jeg slet ikke se hvor din kommentar om at sætte en grænse hører hjemme i dette indlæg!? Desuden er jeg meget enig med Rikke i, at vi magler alsidighed i kropsforme, for uanset størrelse så er lang de fleste modeller både alminde og plus, timeglasformede. Hvad med alle os andre!? Hurra for fx Carmakoma som fx bruger mig selvom jeg er top æbleformet. Rikke du er så sindsygt sej og du ser pisse godt ud <3

  ReplyDelete
 6. You'd be hard pressed to find someone who doesn't have issues with their body in a swimsuit; but really hiding in a towel and keeping yourself in shorts only draws more attention to you. Do what makes you happy and just pretend no one else is there, you'll have a much better time when you aren't worried about what anyone else thinks :)

  Are you still feeling uncertain about the pictures being up, or have you found it more liberating? Just so you know, I think you look great, your legs are a heck of a lot nicer than mine are in a swimsuit ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. You are so right, and I've learned this! I definitely feel a lot more liberated, and I'm so proud of standing up for my body and my shape. Thanks so much for your comment and compliments, I'm sure you rock your swimsuit, too ;-)

   Delete
 7. Virkelig godt indlæg! Og du ser fantastisk ud! :-)

  Fie

  ReplyDelete
 8. Jamen hvem siger du ikke er accepteret, udover dig selv?

  En grænse, ref til bloggers egne ord, når talen falder på skønhedsidealer. Måden hvorpå hun vælger at formulere det, så selve indholdet og kontekst skaber en skævvridning.
  Som at skønhedsidealer er noget som skal ske inden for alle rammer, og dertil er jeg ikke enig. ;)

  Og jeg synes på ingen måder at jeg nævner at vi IKKE skal have diversitet, når vi taler om skønhedsidealer.. ;) Tværtom.. Der er vi enige.. Desværre?1 ;)

  ReplyDelete
 9. WOW!! I LOVE this post, my favourite of all of your posts. You look AMAZING in that swimsuit, and the scenery is beuatiful. I have a similar shape to you, and hate that the only pictures I see are of hourglass women, women whom I could never relate to, even if I was a size 6, as I could never have their shape!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks so, so much KayTee!!! I can totally relate to that, even when I was way smaller, I could never see myself in any of them! But we exist, and we are just as good as any other shape ;-) xoxo

   Delete
 10. You are so so beautiful Rikke! Xx

  ReplyDelete
 11. Great post! You look great, and that swimsuit is amazing. The color is so nice with your complexion.

  It doesn't matter what size you are, all woman (and men) have confidence/body issues at some point. Facing them head on is a great way to get past them. Cheers to you for this post, and to all those other great bloggers.

  http://www.tplusart.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, Amanda! I totally agree! :-D

   Delete
 12. You look fabulous ! :) I love how you rock that swimsuit, the color really suits you.

  http://petitedeviante.wordpress.com/

  ReplyDelete
 13. Den badedragt er så fin - og du er fin i den!
  Jeg er også kommet til et helt andet selv-accept-step, hvis man kan kalde det dét, efter at jeg er begyndt at læse blogs/arbejde i plusbutik/blogge selv.

  Og særligt det her med at flere og flere poster blogs med badetøj i alle størrelser rykker en del for mig. Jeg er sågar selv sprunget med på bølgen (scary as hell), som en del af Jasiferlionsclubs Big Fat Summer Challenge.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arh, Malene, det har jeg missed! Men jeg tager straks en kigger, det er fandme for sejt!

   Delete
 14. Du ser hamrende godt ud!

  Jeg er selv plussize, og for godt 1 år siden postede jeg mig selv i bikini. Endda højgravid! Men nøj, hvor var det befriende.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ej, hvor cool! Det er nemlig superbefriende, du har ret! Og tuuusind tak ;-)

   Delete
 15. i love this bathing suit! really suits your figure nicely.
  i agree we need more body visibility in the media. not just the 'ideal' vision of 'curvy' but actual representations of bigger, curvier bodies.

  bonjourgazel.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Gazel! I love your blog, and your style, by the way! xoxo

   Delete
 16. Hello, my gorgeous such a long time...
  Love, love love you in that swimming suit, ahhhhhhhhhhhhhhhhh FIERCE!!!
  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. It has been a long time, yes! How are you? I need to stop by your beautiful blog again. Thanks so much, darling! xoxoxox

   Delete
 17. You're beautiful and this is absolutely inspiring. Thanks for sharing

  ReplyDelete
 18. I really admire you for being so brave! I would never be so confident to post a pic of me on a swimsuit. never.
  the swimsuit is beautiful and it's perfet on you in either colour and shape.
  I love the idea of styling it up with jewelleries :-))))

  Brava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much, sweetie. It took a lot of guts, but I'm happy and proud I did it! ;-) xoxo

   Delete
 19. Great message and of course you look fabulous xxx

  ReplyDelete
 20. Hvor ser du godt ud! Super flot badedragt! Den klæder dig godt.

  Du har så evigt ret i, at modellerne i medierne er alt for ens. Vi vil se forskellige kvinder i alle størrelser! Både de store, de små, de høje og de lave. Alle kvindetyper er smukke, og det er sejt, at du går forrest i feltet og viser dine former frem. Det inspirerer klart mange andre til at gøre det samme. Du er sej! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind mange tak, Helene! Dejlig kommentar at få :-) Jeg er glad for, at så mange er enige i, at der skal være en større diversitet i medierne!

   Delete
 21. Du ser fantastisk ud Rikke - som altid!!
  xx Nanna

  ReplyDelete
 22. Du ser dejlig ud, Rikke :) Thumbs up, du er så sej!

  ReplyDelete
 23. Hej Rikke.

  For det første vil jeg sige tak for enorm god blog. Er selv en plus pige, og følger både din veninde Karina og dig med længsel. I skriver fantastisk, og nyder at se andre plus piger som går ligeså meget op i mode som jeg selv gør. Nu til det lidt dybere hehe... Jeg har som du også selv nævner altid følt mig lidt alene hvad angår min størrelse, mange af mine veninder er "normale" størrelser og derfor kan man godt føle sig lidt alene. Det er her dig og din veninde Karina kommer ind i billedet. I har hjulpet mig meget med at finde mig selv igen, og hjulpet med at acceptere mig selv som jeg er. Jeg har endda bestilt ferie i dag med henblik på at rende rundt i badedragt hele ugen, uden at tænke over hvad andre syntes om det. Tak for det, og en fantastisk blog. Keep up the good work, og du ser fantastisk ud Rikke...

  Kram og masser af respekt fra Charlotte.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Charlotte,

   wow for en fantastisk kommentar! Jeg bliver altid så rørt, når jeg hører at andre finder inspiration og mod fra min blog. Det er lige præcis derfor, at jeg tør kaste mig ud i noget som dette - fordi I bakker mig op, og fordi at det kan hjælpe andre! Mange tak!!! Og så dejligt at høre, at du skal på lækker ferie, hvor du vil vise dig frem i badedragt. Jeg er sikker på at du vil finde det befriende og se hamrende dejlig ud! Rigtig god tur!!!

   Kram og respekt tilbage :-)

   Delete
  2. Gud hvor skørt, jeg har gået i gymnasieklasse med Charlotte. :)

   Og Rikke - du er FAB, men det ved du jo godt, at jeg synes.

   Delete
  3. Haha, hvor sjovt! Og tusind tak, Tine - i lige måde! :-*

   Delete
 24. Jeg er sgu også stolt af dig! Jeg kender ikke din blog, har først lige fundet den, men jeg synes, det er MEGAsejt, du stiller dig op sådan, ville ønske, jeg selv var lige så modig. Knus og stor beundring til dig :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tusind tak! Det er bare at gøre det, og tro på det! Knus tilbage ;-)

   Delete
 25. Hej Rikke. Hvor er du bare pisse sej og modig og ovenikøbet brandlækker i din flotte badedragt. Jeg har fulgt med på din blog i et års tid nu og jeg bliver mere og mere inspireret af dig, både over dit mod, men også over din kamp for at fremstille alle typer kvinder som de er. Jeg har taget mig selv i flere gange at tænke om et stykke tøj at hvis du kan, så kan jeg også, og jeg har her til sommer haft både bare ben og bare arme, noget som jeg slet ikke ville have kunnet for bare et år siden. Du inspirerer enormt. Og jeg er så glad over at kunne følge med hos et menneske med så meget selvindsigt og skønhed på alle punkter. Knus fra Ida.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Ida, fuck for en lækker kommentar at få! Mange, mange tak. Hvor er jeg glad for, at jeg kan inspirere andre til at få det bedre med sig selv, turde at kaste sig ud i flere ting, og have det sjovt med tøj! Det er jo dét det handler om, at vi slet ikke burde "turde" noget, men at vi bare gør som alle andre. Dejligt at du er her, og mange tak fordi du følger så loyalt med! Og virkelig mange tak for de utroligt pæne ord, jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige... *^_^*

   Delete