Aug 16, 2012

A change is gonna come

 Shirt: Zay (sponsored by Zizzi) // Leggings: Zay // Bra: Cacique (sponsored by Lane Bryant)
Jeg havde rustfarvet øjenskygge fra MAC på // I wore rust coloured eye shadow from MAC
Earrings: H&M 
 Necklace: H&M // Fang ring: Asos // Eagle ring: Glitter
 Heels: Dorothy Perkins
Gruppebillede af mig og mine piger: Karina, Stine, Kecia og Line // 
Group shot of me and my girls: Karina, Stine, Kecia and Line

Som lovet får I også mit outfit fra Plus Livings modeshow i lørdags. Vi er ved at gå ind i den mørkere tid, og på catwalken var efterårets tøj, så jeg havde valgt at iklæde mig sort fra top til ankel (for på tæerne var der jo sølvhæle). Jeg synes sagtens at et outfit holdt helt i sort kan fungere, så længe der bruges forskellige materialer. Således var min skjorte af polyester, men havde fede detaljer i form af imiteret læder, og så var den desuden halvgennemsigtig, så min leopardplettede BH synede lidt igennem, raaawr! Mine leggings var også af imiteret læder, som jeg synes mine hæle gav en fed kontrast til. Smykkerne holdt jeg i sølv, men som sædvanlig var de lidt edgy og anderledes, just the way I like it! Mit hår blev sat af showets dygtige frisører, og det gav virkelig lige det lille ekstra. Det skal jeg helt sikkert prøve at gøre dem efter en dag!

----------------

Here's my outfit from the fashion show that Plus Living threw last Saturday. We're approaching the fall, and as that was reflected on the runway, I chose to wear black. I think what makes an all black outfit work, is if there is a mix of materials. My shirt was polyester, but with faux leather details, and a bit of sheer, which made my leopard bra stand out a bit, raaawr! My leggings were also faux leather, and I think the silver platforms gave a nice contrast to that. I kept my jewelry silver, too, but edgy and quirky, just the way I like it! My hair was done by the professional hair stylists at the show, and I really think it finished off my outfit perfectly. I'm definitely gonna try and copy this do one day!

8 comments:

 1. Så fik du skjorten - den er super flot på dig :)
  Jeg har også fået prøvet den, men æv det går ikke.
  Og hvor ser det ud til at have været er fedt arrangement! Flotte tøser, du skulle da også have gået catwalk!
  Susse

  ReplyDelete
 2. Love your shoes! You look great.

  ReplyDelete
 3. Great outfit! You look radiant! Keep them coming :)

  ReplyDelete
 4. Det var simpelthen bare det flotteste show <3

  www.bigbadandbeautiful.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Hvor ser du fin ud :) Flot outfit!

  Hvis du har lyst skal du være velkommen til og kigge forbi min giveaway: http://www.karina-blog.dk/giveaway-i-samarbejde-med-trendsales-dk/

  ReplyDelete
 6. Loving the mix of sheer and faux leather on that blouse; it looks fabulous on you!

  ReplyDelete
 7. Wow wow I need these leggings! Looking super fab lady! xx

  ReplyDelete
 8. I am dying! This outfit is amazing! LOVE!

  ReplyDelete