Aug 7, 2012

Kom til fashionshow under modeugen!

[This post is aimed at my danish readers]

I anledningen af relanceringen af Plus Living, som bliver Danmarks første webmagasin for kvinder med kurver, afholder Plus Living og Charlot & Me et multi-brand modeshow under den københavnske modeuge. Det sker på lørdag kl. 20 på Sceneriet ved Det Ny Teater - og jeg skal med! Jeg glæder mig helt vildt meget. Jeg har tidligere skrevet for Plus Living og bliver nu fast skribent på det nye webmagasin, som jeg synes er et vildt godt initiativ og noget der længe har manglet i Danmark. Til selve modeshowet har jeg hjulpet lidt med i kulissen, og på lørdag skyder jeg både backstage- og catwalkbilleder. Showet starter kl. 20, men der er bobler og opvarmning kl. 19.30, og alle gæster får en lækker goodiebag med hjem. Jeg skal følges med Karina fra Copenhagen Curves og nogle af vores fælles veninder, min chef og måske nogle kolleger, da Zizzi deltager med 3 looks i showet (som jeg har været med til at vælge), og desuden skal jeg se to af mine gode veninder på catwalken! Så bliver det da ikke meget bedre? 
Jo det gør - for DU kan også komme med! For det symbolske beløb 100 DKK kan du deltage ved et rigtigt modeshow, og få så meget mere for pengene: champagne, goodiebag, et fedt show og en tur i Teaterkælderen efterfølgende, hvor du kan mingle med modeller og branchefolk og bare suge stemningen til dig. Jeg lover dig en helt fantastisk aften, med fokus på plus-size mode og kurver. Af andre brands der deltager kan jeg nævne: Carmakoma, Gozzip, Studio, The XCollection by hscph, DNY CPH og mange, mange flere. 

Billetter kan købes lige HER og der er mere info HER! Ses vi?


2 comments:

  1. Man må godt være træt af at være jyde, ikke? :P

    ReplyDelete
  2. I'm not a Danish reader, but I'll be there all the same, hubby in tow ;)

    ReplyDelete