Aug 15, 2012

Plus Living Fashion Show - Backstage Edition

Smukke Gry slapper lidt af inden showet // The gorgeous Gry is relaxing before the show
Line er også en af mine veninder, og I har sikkert set hendes smukke fjæs som kampagnemodel for Carmakoma //
Line is also one of my friends, and you've probably seen her beautiful face modelling for Carmakoma
Fede goodiebags til alle // Awesome goodiebags for everyone
Karina skyder billeder til sin blog // Karina is taking pictures for her blog
Jeg fangede Line i omklædningen inden showet  // I caught Line in the dressing area before the show
 Superfed udsmykning, som gav en rigtig god stemning // Awesome decorations that gave the perfect vibe
Champagne og chokolade til publikum // Champagne and chocolate for the audience
Karina, klar til showstart! // Karina, ready for the show to begin!

I lørdags fandt det længe ventede modeshow for lanceringen af Plus Living Webmagasin sted. Det var et multi-brand plus-size modeshow, med rigtig lækre kvinder i størrelserne 42-54, hvoraf nogle var erfarne modeller, og andre var blevet fundet blandt Plus Livings læsere. De repræsenterede flere aldersgrupper og kropstyper, og to af modellerne var mine veninder Christina Donskov og Line Mckay Mikkelsen. Mærkerne der var repræsenterede var: Carmakoma, The X-Collection, DNY CPH, Gets, Studio, Gozzip, Plus, Yppig, Zizzi, Panayotis, Nine, Barund CPH, Festival, By K, Beck Söndergaard og Plaisir.

Karina fra Copenhagen Curves og jeg mødte op på Det Ny Teater kl. 16, for at lure lidt i kulisserne og skyde en backstagereportage til jer, vores kære læsere. Stemningen var i top allerede da vi trådte ind ad døren, og på trods af travlhed og lampefeber, havde alle tid til masser af smil og lidt hyggesnak. Modellerne var i gang med at blive stylet med højt hår og smokey-eyes, og det gjorde sig superflot på catwalken. Jeg endte endda selv i frisørstolen og fik sat håret, da stylisterne havde et ledigt øjeblik. Det var virkelig sødt af dem, og jeg blev rigtig glad for resultatet, som I nok skal få at se i mit outfit-indlæg! 

Omgivelserne på teatret var perfekte, og jeg sugede stemningen til mig. Sceneriet er nemlig fyldt med masser af gamle plakater, billeder, kostumer og kulisser fra teaterstykker, og dannede dermed en varm og spændende ramme om aftenens show. Jeg hyggede mig desuden rigtig meget med at se pigerne øve catwalk, prøve tøj og sidde i sminken, for det mindede mig netop om de dage, da jeg selv var med i musicals og man sad ude bagved og var spændt.

Som klokken nærmede sig 19, var der styrtende travlt, men humøret var stadig i top. Champagnen blev fundet frem og hældt op, der blev stillet lækre chokolader og skumfiduser frem, og kl. 19.30 var Charlotte Mols, Gitte Glibstrup, samt deres businesspartner Kim, klar til at byde folk velkommen. Da dørene gik op, væltede det ind med skønne kvinder (og ikke så få mænd), som glædede sig til showet og var lutter smil. Det summede fra alle hjørner af teatret, at det var fedt at der endelig var noget for plus-size - og så endda under modeugen! Også branchefolk, designere og bloggere var mødt op, og alle var enige om, at Plus Living havde fat i det helt rigtige: plus-size kvinden går også op i tøj, og vil gerne se det på catwalken. Hun vil gerne være up-to-date og med på modens trends. Hun vil synliggøres, hun vil føle sig lækker og hun vil fremfor alt have samme muligheder, som hendes slanke medsøstre. Og det må man sige, at Plus Living er ved at rykke godt og grundigt ved!

For at læse mere om showet, og se billeder fra selve catwalken, vil jeg henvise til Plus Living. Her kommer der meget snart flere reportager op, sandsynligvis også et fra undertegnede, som havde en fantastisk dag. Det var fedt at være en del af teamet, og jeg er så glad for at have taget del i denne historiske begivenhed. Revolutionen er igang - kan I mærke det?

-------------

On Saturday I attended the first ever plus-size multi brand fashion show in Denmark during the Copenhagen Fashion Week. The show had been put on by Denmark's first online magazine for plus-size women: Plus Living. I had a fantastic day and was able to shoot backstage along with fellow blogger Karina of Copenhagen Curves, which this post is a result of. Two of the models were my friends, and the brands showcased were: Carmakoma, The X-Collection, DNY CPH, Gets, Studio, Gozzip, Plus, Yppig, Zizzi, Panayotis, Nine, Barund CPH, Festival, By K, Beck Söndergaard og Plaisir. It was a huge succes, and I really feel like there's a revolution coming in the danish fashion industry. I couldn't be happier to be a part of it!

1 comment:

 1. looks like a blast! your friends are gorgeous!

  ps. i nominated you for a versatile blogger award. check out my blog so you can see what i wrote about how awesome you are <3

  xoxo
  sarah rose
  zezaftig.blogspot.com

  ReplyDelete