Sep 27, 2012

Backstage at the Zizzi Fashion Show

 Stort smil - showet gik godt! //
All smiles - the show went well!
 Der er nogen som stadig er meget glad for deres nye tatovering... //
Someone's still very happy with their new tattoo...
Christina og jeg, glade efter showet //
Christina and I, happy after the show
Alle modellerne, fra venstre til højre: Line McKay Mikkelsen, Stine Juhl Østerby, Christina Donskov, Karina Johansen (Copenhagen Curves) og jeg //
All the models, from left to right: Line McKay Mikkelsen, Stine Juhl Østerby, Christina Donskov, Karina Johansen (Copenhagen Curves) and I

For en uge siden fik jeg muligheden for at style mit første show. I anledningen af Zizzis 10-års fødselsdag, holdt min butik kundeaften, hvor en del af den forløb med modeshow. Jeg havde spurgt nogle af mine smukke veninder, om de kunne tænke sig at gå i showet, og til al held sagde de ja. Hvor fedt er det ikke også lige, at have veninder som er plus-size modeller og bloggere? I skal nok få et indlæg med billeder fra selve showet, men her er først et kig backstage. Det var en superfed oplevelse, og jeg har helt sikkert fået blod på tanden for styling (og det var også ret sjovt selv at gå catwalk)! Håret fik vi sat af Cha Cha Cha, make-uppen er lagt af Body Shop, smykkerne er lånt af Glitter og billederne er taget af min søde veninde Malene Mastrup. Skoene i dette indlæg er vores egne, men alt tøjet er fra Zizzi, Zay og ZJ. 

A week ago I had the opportunity to style my first show. Zizzi had their 10th anniversary and my store had a fashion show on that occassion. I asked some of my gorgeous friends if they'd like to walk in the show, and luckily they said yes. How awesome is it to have friends that are plus-size models and bloggers, right? I'll do a post with pictures from the runway, but for now, here's a look backstage. It was a great experience, and I'm definitely hungry for more. Styling was fun (as was walking the runway)! We had our hair done by a salon called Cha Cha Cha, the make-up was done by Body Shop, the jewelry was lent from Glitter and all the pictures are by my awesome friend Malene Mastrup. The shoes in this post are our own, but all the clothes are Zizzi, Zay and ZJ.

8 comments:

 1. Kære Rikke.
  Hvor er det dejligt at finde en skøn plus size blogger, blandt så mange andre stereotyper.
  Ros herfra.
  www.byblomgren.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, hvor er det bare en dejlig hilsen at få!!!

   Delete
 2. Waow hvor ser du godt ud Rikke :) Er helt vild med din bluse, er det strik?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, Camilla! Nej, det er ikke strik, men den er så lækker at have på!

   Delete
 3. oh you are all super gorgeous...just discovered your blog and I love it, thanks for translating the post to English.
  Pat xx

  whatpattydifusaloves.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks so much, Pat! And welcome, I'm happy you found me :-) xx

   Delete
 4. Hej!

  Hvor dejligt - ENDELIG - at finde en der er seriøs med en Plus size blog! Jeg har ledt efter en der har samme stil som mig! Hvor er du fin! *wink* *wink*.

  Er det den her bluse du har på: http://www.solo.dk/pi/T_shirt_Long_sleeved_2933v11101_233.aspx ? Jeg synes den sidder supergodt på dig, men jeg vil gerne være sikker inden jeg køber ;-)

  Jeg følger med her fra!!

  KH
  Louise

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Louise, tusind tak for din ros!

   Det er ikke den bluse jeg har på, desværre. Blusen du har fundet er en basis top med lange ærmer, helt simpel og i viscose. Den jeg har på var en oversize trøje med glimmer, som desværre ikke fås længere.

   Tak fordi du følger med!
   Rikke

   Delete