Oct 29, 2012

Bronzen

 Knit: Kvickly (local shop) // Jeans: Dorothy Perkins // Boots: Steve Madden // Bag: Curvacious Boutique
Necklace: Glitter

I lørdags var jeg med min søster og en veninde i biografen. Vi var dog ikke inde at se James Bond, som billederne kunne tyde på - vi var inde at se Ted. Jeg elsker Seth MacFarlane, og da jeg selv har et atypisk forhold til min bamse (don't ask), så var filmen oplagt. Den var vildt grinern, og vi brød flere gange ud i latterbrøl, så jeg vil bestemt anbefale den, hvis man har en lettere upassende humor. 

Jeg havde valgt at hoppe i endnu en ny sag (Odense bød på en del shopping), og hvem ville have troet, at blusen er fra Kvickly? Jeg faldt tilfældigt over den, da min mor og jeg skulle handle ind til aftensmaden. Det er en superlækker farve, og den er rigtig rar at have på. Pasformen er også virkelig fin - dette er deres XXL. 

--------------

On Saturday I went to the cinema with my sister and a friend. We didn't watch James Bond, as the pictures may suggest - we went to see Ted. I love Seth MacFarlane, and since I have a rather weird relationship with my own teddy bear (don't ask), it was a given. The movie was hysterical, and we laughed our way through it. I'd definitely recommend it to anyone with a twisted sense of humor. 

I wore another new item (I did a lot of shopping while being home), and this knit top I picked up at a local supermarket of all places, when my mom and I went shopping for groceries. I love the colour, and it's so comfortable to wear. The fit is pretty awesome, too - this is their XXL.

10 comments:

 1. Ej hvor er den flot den strik! Man kan simpelthen være så heldig i både føtex, bilka og kvickly en gang imellem:)
  Jeg tænkte på om du ville fortælle lidt om new looks og dorothy perkins pasform. jeg har nemlig lidt på fornemmelsen af at tøjet har en lidt smal pasform, og jeg tør derfor ikke rigtigt bestille noget derfra..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det kan man nemlig! Hmm... kan selv have svært ved størrelserne på nettet, mange gange er det sgu bare at bestille og så se ad. DP's bukser er ret lavtaljede, medmindre andet er angivet. Men størrelsesmæssigt er de meget tilsvarende. New Look er lidt hit & miss, men synes de er blevet mere konsistente i deres størrelser. Jeg ville gå efter min almindelige størrelse hos dem. Du kan altid tjekke, hvilke materialer det er lavet af, om der er stræk i osv. Og ellers, så kræver det altid at man bestiller et par gange, så man får et indtryk af, hvordan deres størrelser er. SÅ dyrt er det ikke at sende retur ;-) Håber det hjalp lidt!

   Delete
  2. Det hjalp så fint, tusind tak:) Jeg tænker altså også lidt, at uanset om man har bestilt 1 eller 100 gange, fra den sammen online-shop, så vil det altid være lidt hit and miss om det passer, i forhold til pasformen, silhouetten, stoffets fald osv, man kan jo aldrig være sikker. Men jeg vil da helt sikkert forsøge mig med et par køb med dine råd i baghovedet:) Tak igen:)

   Delete
  3. Lige præcis, der kan altid være et eller andet, så hvis man forelsker sig i noget, så er det bare at prøve! Og det var da så lidt, er altid glad for at hjælpe :-)

   Delete
 2. Jeg tror da vist jeg bliver nødt til at tjekke min lokale kvickly ud, måske man var heldig.
  Du ser godt ud :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak, Stine! Ja, gør endelig det. Den findes også i sort :-)

   Delete
 3. Hej Rikke, ja, det er faktisk en fin bluse... :)
  men jeg ville faktisk høre, om du tager den højtaljede nederdel i sort med til loppemarkedet, som du også sælger på din webshop? Vil gerne prøve den nemlig, eller i det mindste vurdere størrelsen og længden på min krop... :) Hvor høj er du? og har du egentlig tabt dig? for bluserne, du sælger ud af, ser ud til at være meget større end du ser ud til at være :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Marieke,
   jeg tager nederdelen med, hvis den ikke bliver solgt via shoppen - sådan gør jeg med det hele faktisk. Jeg er 172 cm høj, og ja jeg har tabt mig omkring 10 kg siden mange af billederne er taget, så lidt er der da sket. Men jeg er også god til at posere rigtigt :-P

   Delete
  2. Jamen du ser jo ud som en størrelse 44 maks. på de billeder her :) så det er da imponerende. Du må lige fortælle, hvordan du gør...

   Delete
  3. Haha, what? Synes du? Det er jeg bestemt ikke :-P Jeg bruger pt. en 48/50 foroven og en 46 forneden! Er ikke sikker på, hvad jeg gør egentlig... stiller mig bare op og smiler. Men det er altid de samme poseringer, er ikke så kreativ, haha.

   Delete