Oct 26, 2012

Hey, I heard you were the wild one

Necklace: Stig P.
 Sweater: Sisters Point (L) // Jeans: Dorothy Perkins // Bag: unknown
Sneakers: Nike

Jeg ved godt at jeg er en dårlig blogger for tiden, og jeg må ærlig indrømme, at jeg faktisk ikke er sikker på, hvad det skyldes. Jeg får bare ikke taget ret mange billeder af mine outfits, og jeg er usikker på, hvad I ellers vil læse om? Trends, accessories, make-up, min hverdag? Det ville være fedt at høre, hvad I ellers gerne vil se på bloggen udover hele outfitbilleder.

For tiden er jeg i Odense og besøge min familie, og i dag stod den på shopping med min mor og søster. Jeg fik nuppet ting i både Message og Gina Tricot - og det viser bare, at man ikke skal lade sig begrænse af størrelser! Gina Tricot går op til XXL, og hvis tingene endda er lidt oversize, så kan man altså finde nogle lækre ting. Blusen jeg har på her er fra Sisters Point, købt i Message. Det er kun en L, og jeg er sikker på at det er meningen at den skal være lidt stor i det, men jeg synes også at den er fin, som den passer mig. Jeg er vild med grå i denne sæson, og derudover er jeg blevet glad for at blande det virkelig casual med det lidt pænere. Halskæden og skoene har jeg lånt af min søster, men jeg har selv et par fede sneakers på vej, og kæden skal jeg også have fingrene i! 

-------------------

I know I'm a bit of a bad blogger these days, and I have to admit, that I'm not sure why that is. I'm just not taking that many outfit photos, and I'm not sure what else you'd like to see on the blog? Trends, accessories, make-up, personal stuff? I'd like to know what you think!

I'm visiting my family at the moment, and today I went shopping with my mom and my sister. I bought several items in straight-size stores, which only goes to show that you shouldn't be limited by sizing. The sweatshirt I'm wearing in this post is only an L, and while I'm sure it's meant to be loose, I think it looks great like this, too. I love everything grey this season, and I've also grown fond of mixing the really casual with more dressy items. The shoes and the necklace belong to my sister, but I have a cool pair of sneakers on their way to me, and I'm gonna get my hands on this necklace, too!

7 comments:

 1. I LOVE your sweater!!! looks so nice!! it's really cold here now in Germany, I def need a lot of new amazing sweaters :-D
  love your blog!

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's really cold here, too! Brrr!!! Thanks so much, babe :-)

   Delete
 2. Charlotte Gylling BachOctober 26, 2012 at 11:01 PM

  Hej Rikke.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide om din hverdag. Syntes du er rigtig god til at illustrere det på instagram, så syntes slet ikke at det vil gøre noget der kom noget på bloggen. Men ellers måske lidt mere hvad man kan købe her i DK af plussize mode. Håber det kan hjælpe. Ellers en skide god blog, og følger altid... :) God weekend!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Charlotte,
   mange tak for kommentaren og tak fordi du følger med :-)

   Jeg vil helt sikkert prøve at få indarbejdet noget mere fra min hverdag. Der er jo ikke så meget at købe i fysiske butikker herhjemme, men skal nok blogge om det der er!

   Delete
 3. Hej Rikke.
  Prøvede selv den fine sweat i sidste uge, og hvis ikke det var fordi den var alt for lang til mig så havde jeg købt den, den er jo sygt flot!

  Jeg har altid været ret glad for din blog fordi den er så personlig, og som charlotte siger så viser du jo en del af det personlige på instagram, så det kunne være du kunne overføre lidt af hvad du går og laver i hverdagen, til din blog. Jeg er altid glad for dine dagens, men det kunne skam også være fedt hvis du viste nye køb eller flotte items du finder i butikkerne når du shopper. Og så er mad, interiør og den slags også altid hyggeligt, så længe dit personlige udgangspunkt er bibeholdt i det.
  Du har ultimativt den bedste plussize blog i danmark, så det du har gjort indtil nu, har virket ret godt:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Ida,
   mange tak for din kommentar og forslag! Jeg vil helt sikkert prøve at få noget mere af min hverdag med, samt mindre indlæg om gode fund osv. Den skal nok fortsætte med at være personlig ;-)

   Og tusind tak for komplimentet :-D

   Delete
 4. Super fint outfit. Jeg har selv blusen og er super glad for den her i den kolde tid :-)

  ReplyDelete