Oct 3, 2012

Music makes the people come together


Blazer & shirt: Carmakoma // Jeans: Dorothy Perkins // Hat: H&M // Boots: Steve Madden // Earrings: Monki

I går aftes var jeg til kor. Min veninde, som læser musikvidenskab, har startet et rytmisk kor, og det var vores første øver. Det var rigtig sjovt, og det er fedt at have en fritidsinteresse igen. Det er længe siden jeg har sunget, og jeg kunne også godt mærke at jeg var lidt rusten, men det skal nok blive godt! Bagefter drak jeg kaffe med en anden veninde, som også er med i koret. Dejlig tirsdag! Mit outfit var inspireret lidt af den maskuline trend der kører for tiden - og så er jeg blevet vild med at gå med hat igen.

-------------------

Last night I had choir practice. My friend has started her own choir and it was our first time rehearsing together. It was a lot of fun and it feels great to have a hobby again. It's been a while since I've sung, so I did feel a little rusty, but I'm sure it's gonna come back to me pretty fast. After practice I had coffee with another friend, who's also in the choir. Great Tuesday! My outfit was inspired by the masculine trend we see in fashion at the moment - and I'm also loving hats again!

8 comments:

 1. lovely outfit :) the hat looks great

  ReplyDelete
 2. I love your shirt! I want it too :-)
  You look amazing.

  ReplyDelete
 3. You look great! And your hair :D

  ReplyDelete
 4. Jeg har for nylig fundet din blog - og den er bare SÅ meget hvad jeg har manglet - du er genial!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh, hvor er du sød, og hvor er det dejligt at høre! Velkommen til :-)

   Delete