Nov 20, 2012

Pink, it was love at first sight

 Knitted tunic: Evans (a few years back) // Striped leggings: Koko @ New Look Inspire
Necklace: Pieces
Semi-permanent hair dye: La Riche "Cerise"
Spiked hair-tie: Pieces
Eagle ring: Glitter
Spiked boots: Steve Madden

I går besluttede jeg mig for at det var på tide at afprøve min selvudløser på kameraet. Jeg får taget alt for få outfit-billeder, da jeg sjældent kan slæbe mit spejlreflekskamera med overalt, og så har jeg hidtil syntes, at det var for svært at tage billeder indenfor, da jeg bor i en 1v-lejlighed, uden den store mulighed for interessant baggrund. Men hvad siger I - kan I leve med billeder som disse? Jeg vil selvfølgelig gerne stadigvæk tage mere interessante billeder når jeg har mulighed for det, men sådan her kunne der måske komme flere indlæg igen.

Ellers så stod dagen i går blot på afslapning og hygge med en veninde om aftenen. Derfor var mit outfit heller ikke avanceret, men med fede detaljer skal der heller ikke så meget til! Man kan stadig købe de stribede leggings hos New Look, men I skal være opmærksomme på, at de er nærmere cremefarvet end hvide, og at de er lidt små i størrelsen. Hvad siger I i øvrigt til mit nye hår? I torsdags gik en veninde amok og gav den hele armen, så nu render jeg rundt med skrig-pinke spidser. Billederne viser det ikke alt for godt, men jeg synes selv at det er blevet fedt - og så vasker det ud efterhånden, hvis man nu gik hen og blev træt af det ...

-----------------

Yesterday I decided to try out the self-timer on my camera. I don't take enough outfit pictures, as it's not always possible to take my SLR with me, and up until now I've thought it difficult to take pictures inside my home, as I live in a studio appartment, without any interesting backdrops. But what do you think - can you live with pictures like these? Obviously I still want to do more interesting ones when I have the opportunity, but this way I might be able to post more regularly again.

Besides that, I just hung out with a friend last night, which is why I kept it comfortable. But with interesting details it doesn't take much to make it fashionable. You can still purchase the leggings at New Look, but beware: they are closer to cream than white, and they run a bit small. How do you like my new hair by the way? A friend of mine did it on Thursday, and now I have shocking pink ends. The pictures don't do it justice, but I think it turned out really well, and since it's only semi-permanent, it will wash out, if I happen to grow tired of it ...

7 comments:

 1. Fede leggins, der slanker :)
  Jeg synes denne slags billeder er bedre end ingen billeder - lyset udenfor er jo heller ikke det bedste, så det er helt fint med mig :)
  Savner nemlig flere indlæg.
  Forresten, har du selv farvet dit hår eller har du fået frisør til det? Overvejer kraftigt at få farvet mit hår rødt. Det er bl.a. efter jeg stod og prøvede tøj ved siden af dig og syntes jeg lignede et farveløst lig ;)
  Susse

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak, Susse!
   Ja, det kan der være noget om... tror jeg vil bestræbe mig på at bruge denne metode noget oftere, når der ikke er andre muligheder.
   Det er en gang hjemmefarve (eller rettere 3: rødt, afblegning, pink), og jeg bruger L'oreal. Det er jeg ret glad for :-) Syntes nu ikke du lignede et lig, men kender godt det med, at man gerne vil have en forandring i ny og næ!

   Delete
 2. Netop; Hellere indendørsbilleder end ingen billeder! Jeg bor selv i en et-værelses og har så sent som i dag overvejet at udnytte samme trick, som dig. Men jeg ved sgu ikke.... Her roder altid lidt, fordi vi bor to her, så.... :P Jeg overvejer det en ekstra gang, for dagene bliver så korte, at jeg får vinterkrise :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, der tegner sig et mønster, så jeg skal nok prøve at tage flere billeder ;-) Og ja, det er sgu ikke meget dag man får ud af denne sæson!

   Delete
 3. Faktisk synes jeg baggrunden er virkelig fin (og du er virkelig ryddelig!). Og lyset er da heller ikke elendigt :-) Så jeg vil helt sikkert sige: "Ja tak" til mange flere outfit-billeder med din seng i baggrunden. Det er i hvert fald skønt, at der er ved at komme lidt flere indlæg :-) Generelt synes jeg egentlig bare, at outfit-billeder er sjove ligegyldig baggrunden og lyset :-)

  ReplyDelete